Κεντρική Basket League Σκουρτόπουλος: “Κάτι καλό γίνεται εδώ”

Σκουρτόπουλος: “Κάτι καλό γίνεται εδώ”

skourtopoulos

skourtopoulos

Ο ΓΣΛ Φάρος επικράτησε εντός έδρας της Κύμης με 70-66 στην παράταση, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των νεοφώτιστων στη Basket League.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είχαμε πολλά προβλήματα, ουσιαστικά παίξαμε το παιχνίδι με οκτώ παίκτες. Η χαρά μας λίγο μετριάζεται από τον τραυματισμό του Πέτι, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξαναμπεί γρήγορα στις προπονήσεις. Η νίκη όμως είναι σημαντική διότι αποτελεί ένα μήνυμα για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας ότι κάτι καλό γίνεται εδώ, που αξίζει να το υποστηρίξουμε και να έχουμε μια καλή σεζόν”, τόνισε αρχικά ο Σκουρτόπουλος.

Για το ρόστερ και την ενσωμάτωση των παικτών του στις προπονήσεις: “Περιμένουμε δύο παίκτες Αμερικανούς τη Δευτέρα (25/09) στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο Παπαντωνίου, οπότε η ομάδα γεμίζει πολύ καλά και ισχυροποιείται πάρα πολύ και σε εμπειρία και σε ταλέντο”.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΓΣΛ Φάρος, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά, διότι ένα μήνα ακριβώς, από τις 21 Αυγούστου που ξεκινήσαμε, δεν έχουμε κάνει ποτέ προπόνηση να παίξουμε πέντε με πέντε. Πρώτη φορά έγινε χθες (Παρασκευή 22/09) στην προπόνηση και αυτή σε ρυθμό θα λέγαμε… περπατητό. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η νίκη σήμερα (Σάββατο 23/09), καθώς κατά διαστήματα λειτουργήσαμε εξαιρετικά κι αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι σε κάποια ανοιχτά σουτ θα μιλάγαμε για μια εξαιρετική πραγματικά εμφάνιση. Κρατάμε όμως τα θετικά, όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν και όλοι έχουν το ρόλο του, αυτός είναι ο στόχος: Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να την αγαπήσει ο κόσμος και να την χαιρόμαστε κι εμείς”.

Από πλευράς παικτών, ο Μανώλης Παπαμακάριος τόνισε: “Για εμάς ήταν στην ουσία το πρώτο φιλικό που παίζουμε, άσχετα εάν ήταν το πρώτο επίσημο ματς με τον κόσμο μας. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους 7-8 παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή υγιείς. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τους προπονητές, θεωρώ ότι από Δευτέρα θα είμαστε όλοι πιο καλά, διότι θα έχουμε και μεγαλύτερο ροτέισον. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί αυτή η νίκη ήρθε κόντρα σε μια ομάδα πιο πλήρης από εμάς, αλλά εμείς είχαμε την υπομονή και τις καλές αποφάσεις στο τέλος για να κερδίσουμε το ματς. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα για εμάς, αυτά τα ματς του Κυπέλλου τα βλέπουμε πιο πολύ σαν παιχνίδια προετοιμασίας, θα δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…