Κεντρική Eurobasket Σκουρτόπουλος: “Έχουμε δύο παιχνίδια ζωής και θανάτου”

Σκουρτόπουλος: “Έχουμε δύο παιχνίδια ζωής και θανάτου”

skourtopoulos ellada

skourtopoulos ellada

Η Εθνική Ανδρών παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει της Σλοβενίας. Ο βοηθός του Κώστα Μίσσα, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε ότι πλέον μένουν στον όμιλο δύο παιχνίδια ζωής και θανάτου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το τι έφταιξε στο τέλος: “Δεν υπήρχε συνεργασία εκεί που έπρεπε, δεν δούλεψαν τα πικ εν ρολ, τους δώσαμε εύκολους πόντους με τις βολές. Χάσαμε κι εμείς εύκολα καλάθια”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Είχαμε μια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να πάμε ακόμα παραπέρα και να βρούμε το κίνητρο και τη διάθεση. Τα περιθώρια όμως στενεύουν, έχουμε δύο παιχνίδια ζωής και θανάτου”.

Για το ματς με την Φινλανδία: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζουν ελεύθερο μπάσκετ. Θα δουλέψουμε το παιχνίδι, έχουμε ένα θέμα στους ψηλούς, αλλά το ζήτημα είναι να τελειώσουμε τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Και δυστυχώς ενώ έχουμε ποντάρει πολύ εκεί το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει”.

Για το παιχνίδι των ψηλών και τον Παπαγιάννη: “Ήταν καλός σε ομαδική και ατομική τακτική. Κρατάμε τα θετικά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά, να βρούμε τον καθαρό σουτέρ και να τελειώσουμε με το σωστό τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…