Κεντρική NBA NCAA Σκάνδαλο δωροδοκιών στο NCAA!

Σκάνδαλο δωροδοκιών στο NCAA!

ncaa ball

 

Για πολλοστή φορά, το πρωτάθλημα του NCAA “σκεπάζεται” από σκάνδαλα και “περιπέτειες” εκτός παρκέ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας του FBI σχετικά με τη διαφθορά του κολεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ, αποδείχθηκε ότι η εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών “ASM Sports Agency” είναι άμεσα μπλεγμένη στην υπόθεση των 4 βοηθών προπονητών, οι οποίοι δωροδοκήθηκαν, προκειμένου να “στείλουν” νεαρούς παίκτες σε συγκεκριμένους ατζέντηδες.

Οι 4 βοηθοί προπονητές είναι οι Εμάνουελ Ρίτσαρντσον (Αριζόνα), Τσακ Πέρσον (Όμπερν), Λαμόντ Έβανς (Οκλαχόμα Στέιτ) και Τόνι Μπλαντ (USC).

Η νέα εξέλιξη αφορά στο γεγονός ότι το FBI κατάσχεσε τον υπολογιστή του, πλέον επιφανούς ατζέντη της ASM Sports Agency, ονόματι Τσακ Μίλερ. Ο Μίλερ είναι, μάλιστα εκπρόσωπος παικτών όπως ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Κάιλ Λάουρι, ο Μάιλς Τέρνερ, ο Σερτζ Ιμπάκα κι ο Όστιν Ρίβερς!

Τα στοιχεία του FBI δείχνουν ότι οι 4 βοηθοί που συνελήφθησαν χθες είχαν σχέσεις με τον Κρίστιαν Ντόκινς, ο οποίος δούλευε στην εν λόγω εταιρεία μέχρι τον Μάιο, όταν και απολύθηκε, καθώς είχε χρεώσει την πιστωτική κάρτα ενός NBAer με 42.000 δολάρια! Ο παίκτης αυτός, μάλιστα, δεν εκπροσωπούνταν καν από αυτό το γραφείο!

Συνολικά 10 άτομα έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους και οι 4 βοηθοί προπονητές, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσακ Μίλερ σχετίζεται και με την Ελλάδα, καθώς διαθέτει εκπρόσωπο στη χώρα μας, ο οποίος είναι ο μάνατζερ, Ισίδωρος Κούνουπας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…