Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σε ρόλο… δασκάλου ο “Σφαιρό”

Σε ρόλο… δασκάλου ο “Σφαιρό”

sfai3

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμμετείχε, ως ομιλητής, σε σεμινάριο προπονητικής, το οποίο διοργανώθηκε, στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του 11ου τουρνουά “Tubad Basketball”, όπου λαμβάνει μέρος ο Ολυμπιακός (θα αντιμετωπίσει, αύριο, στις 13:00, τη Γαλατασαράι). Ο 50χρονος Μακεδόνας τεχνικός ανέλυσε τις αρχές του “transition game“.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

“Πριν λίγες μέρες, στην Κρήτη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άνοιξε τις πόρτες στην προπόνηση των “ερυθρόλευκων”, προκειμένου οι Κρητικοί προπονητές μπάσκετ να πάρουν μια… “γεύση” από τον τρόπο δουλειάς του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια είχε για αρκετή ώρα συνομιλία μαζί τους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Στην Κωνσταντινούπολη το… μάθημα έγινε πιο επίσημο, καθώς, παράλληλα με το διεθνές τουρνουά, που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, διοργανώνεται και σεμινάριο προπονητικής από τον Σύνδεσμο των Τούρκων προπονητών.

Ο “TUBAD” ζήτησε από τον κόουτς Σφαιρόπουλο να συμμετέχει, ως ομιλητής, στο συγκεκριμένο σεμινάριο κι ο 50χρονος τεχνικός το δέχθηκε με χαρά, αναλύοντας για μιάμιση και πλέον ώρα τις αρχές του “transition game“. Στο πέρας της… διδασκαλίας του κόουτς, στοn χώρο βρέθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Ο Σύνδεσμος των Τούρκων προπονητών τίμησε τον κόουτς Σφαιρόπουλο και τους δυο καλαθοσφαιριστές της ομάδας για τη συμμετοχή τους στο “clinic”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …