Κεντρική Eurobasket “Σαν γιος μου ο Μπογκντάνοβιτς”

“Σαν γιος μου ο Μπογκντάνοβιτς”

danilovic

danilovicΟ Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Σερβίας με την Ιταλία (13/09, 21:30), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ. Ο Πρόεδρος της σερβικής Ομοσπονδίας υποστήριξε πως οι “πλάβι” δεν είναι το φαβορί. Έκανε, μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τονίζοντας πως τον αντιμετωπίζει “σαν γιο του“.

“Θα είναι μία δύσκολη και σκληρή δοκιμασία το παιχνίδι με την Ιταλία. Δεν έχω την εντύπωση ότι είμαστε το φαβορί. Έχουμε χάσει επτά παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες, ακόμα και το Γκόλντεν Στέιτ θα δυσκολευόταν. Πόσο μάλλον εμείς. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην Ιταλία.

Είμαστε, ωστόσο, υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε και θα δώσουμε μάχη γι’ αυτό. Η Ιταλία παίζει καλά. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, με βάθος πάγκου. Τα ματς αυτά είναι σημαντικά και το έπαθλο τεράστιο”, δήλωσε ο Ντανίλοβιτς.

Σε ό,τι αφορά, δε, τον Μπογκντάνοβιτς: “Είναι σαν γιος μου. Μεγάλωσε στην Παρτιζάν, όταν ήμουν Πρόεδρος εκεί. Μου θυμίζει εμένα. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…