Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ρίχνεται στη “μάχη” του Gomelsky Cup ο Παναθηναϊκός

Ρίχνεται στη “μάχη” του Gomelsky Cup ο Παναθηναϊκός

calathes panathinaikos efes

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται στην κορύφωσή της, με τους “πράσινους” να κλείνουν τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών με δύο δυνατές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν σήμερα (27/9, 17:00) την Χίμκι, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά “Gomelsky Cup 2017“, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να μετρά τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα φαντάζει ιδιαίτερα ενισχυμένο, με το όνομα του Αλεξέι Σβεντ να ξεχωρίζει. Μονάδες όπως ο Τζέιμς Άντερσον, ο Τσαρλς Τζένκινς κι ο Στέφαν Μάρκοβιτς συμπληρώνουν την περιφέρεια ενώ, ο νεοαποκτηθείς, Τόμας Ρόμπινσον δεσπόζει στη φροντ-λάιν. Οφείλει, φυσικά, να μην παραλειφθεί το όνομα του “πασπαρτού” της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Τάιλερ Χάνικατ.

Στον έτερο αγώνα του τουρνουά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει αύριο (28/9) τον νικητή ή τον ηττημένο της εν λόγω αναμέτρησης, ανάλογα με την έκβαση του δικού του ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του “Gomelsky Cup 2017”

Τετάρτη 27/09

  • 17:00 Παναθηναϊκός – Χίμκι
  • 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Νταρουσάφακα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …