Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ρέθυμνο – Ηράκλειο 85-65

Ρέθυμνο – Ηράκλειο 85-65

rethymno irakleio

rethymno irakleio

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασία του Ρεθύμνου. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” το Ηράκλειο, το οποίο νίκησε με 85-65. Για τους νικητές δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιαννόπουλος και Παναρετάκης.

Οι παίκτες του Ρεθύμνου έδειξαν πάθος και όρεξη για δουλειά, ενώ ο τεχνικός της ομάδας δοκίμασε παίκτες και σχήματα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μούντι με 16 πόντους, και ακολούθησαν οι Χριστοδούλου με 12, Ντάνιελς με 11 και Ρόμπερτσον με 10 πόντους.

Ο Νίκος Βετούλας δήλωσε για το πρώτο φιλικό: “Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν και κάποια όχι. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Σίγουρα η διάθεση των παιδιών ήταν κάτι που μας ικανοποίησε.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το δυνατό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και θα δούμε τις αδυναμίες μας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους Γιαννόπουλο και Παναρετάκη, με το ροτέισον να είναι περιορισμένο, ενώ τα καινούρια παιδιά θα αντιμετωπίσουν ομάδες που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα”.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-17, 41-31, 64-49, 85-65.
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Νίκος Βετούλας): Χριστοδούλου 12(2), Ντάνιελς 11(1), Γκούντγουιν 9, Δραγάτης 4, Μέντλοκ 7(2), Κώττας 3, Ράιτ 7, Μούντι 16(2), Ρόμπερτσον 10(2), Θεοδωρίδης 6(2).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Μακράκης): Λάκκας 11(1), Μαραγκουδάκης, Μποχωρίδης 9(1), Παπαδάκης 6, Λιανός 11(1), Πρωτογεράκης, Γουμενάκης, Χάλαρης 8(2), Σταμπουλής 12, Κίτσος 3(1), Πετράκης 5.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…