Κεντρική Elite League “Ψήλωσε” με Τόζιο ο Δούκας

“Ψήλωσε” με Τόζιο ο Δούκας

giannis tozios doukas

giannis tozios doukas

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Δούκας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Τόζιου. Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του ΓΣ Λάρισας.

Η ανακοίνωση του Δούκα:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Γιάννη Τόζιου στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας η οποία προσθέτει μια αξιόπιστη λύση μέσα στη ρακέτα!

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 2,08μ. και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην…εναέρια κυκλοφορία της ομάδας του Γιάννη Γιαννόπουλου.

Πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του ΓΣ Λάρισας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες των ΜΕΝΤ (2007-2010, Α2), ΜΑΣ Μαντουλίδη(2010-2013, Γ’ Εθνική), ΟΦΗ (2013-2014, Α2), Ανατόλια (2014-2015, Β’ Εθνική) καιΦίλιππο Βεροίας (2015-2016, Α2).

Η “οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιάννη Τόζιο στην ομάδα και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές νίκες!”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τόζιου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στον ΑΣΕΔ… Ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το καλοκαίρι παραμένει σε υψηλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα οργάνωσης. Από την μεριά μου θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…