Κεντρική Διεθνή Ψάχνει την έκπληξη με Σιλμπ!

Ψάχνει την έκπληξη με Σιλμπ!

blake schilb

Η Ρεάλ Μπέτις τερμάτισε στη 16η θέση της περσινής ACB, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό στα χαρτιά μετά την προσφυγή που κατέθεσε η ομάδα. Την επερχόμενη σεζόν, οι Σεβιγιάνοι δεν θα ήθελαν να μπλέξουν σε τέτοιου είδους περιπέτειες, με το ρόστερ να έχει ήδη ενισχυθεί. Ακόμη ένα “μπαμ”, όμως, βρίσκεται στα σκαριά.

Ειδικότερα, η Μπέτις επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπλέικ Σιλμπ, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην ελεύθερη αγορά μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατάσαραϊ. Ο 33χρονος, κάτοχος τσέχικου διαβατηρίου, θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση στη θέση “3“, πλαισιώνοντας τη front-court της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους Γκολούμποβιτς, Ανοσίκε, Μπουνγκού-Κολό και τον πρώην NBAer, Ράιαν Κέλι.

Την περσινή σεζόν, ο Σιλμπ είχε 9.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα σε 27 ματς στην Ευρωλίγκα, εκτελώντας με 59.4% στα σουτ εντός πεδιάς! Πρόκειται για έναν all-around φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα όπως η Μπέτις. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι συνέβαλλε τα μέγιστα στη θαυμαστή πορεία της Εθνικής Τσεχίας μέχρι την 7η θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…