Κεντρική Elite League Προβληματισμός στο Περιστέρι

Προβληματισμός στο Περιστέρι

peristeri 1

peristeri 1

Το Περιστέρι ηττήθηκε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού Νικαίας για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας κι αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το Κύπελλο σίγουρα δεν αποτελούσε πρώτο στόχο του Περιστερίου, μιας και η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει στο μυαλό της την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, ωστόσο η ήττα από μία πολύ ισχυρή ομάδα της Β’ Εθνικής δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί τα δύο βαριά πυροβολικά της ομάδας, οι Κίκι Κλαρκ και Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, να μην αγωνίστηκαν κόντρα στους Νικαιώτες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το Περιστέρι, το οποίο έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ που αποτελείται από παίκτες με παραστάσεις στην Α1.

Οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” θα δουλέψουν σκληρά τις επόμενες μέρες, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2. Η πίεση είναι μεγάλη, καθώς ο στόχος είναι ένας και μοναδικός και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Basket League. Οι Περιστεριώτες έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν το στόχο τους και μένει να το αποδείξουν και στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…