Κεντρική Β' Εθνική Πρώτο φιλικό με Ηρακλή για τους Ίκαρους Σερρών

Πρώτο φιλικό με Ηρακλή για τους Ίκαρους Σερρών

ikaroi serron

ikaroi serron

Οι Ίκαροι Σερρών θα δώσουν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ηρακλή την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο ΔΑΚ. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα βραβευτούν, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του “Γηραιού” Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς κι οι Κώστας Τότσιος, Κώστας Κακαρούδης και Γιάννης Γκαγκαλούδης. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, έχουν φορέσει και τη φανέλα της σερραϊκής ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Όμιλος καλαθοσφαίρισης (ΑΟΚ) Ίκαροι Σερρών σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο ΔΑΚ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, στην εκδήλωση για την έναρξη της νέας σεζόν 2017-18 σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, πραγματοποιώντας μια σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας καθώς και όλους τους Σερραίους φιλάθλους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει βράβευση της περσινής ομάδας για την άνοδο στην Β’ Εθνική και, παράλληλα, θα τιμηθεί ο επιχειρηματίας Χρήστος Σούλης ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της σερραϊκής καλαθοσφαίρισης.

Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας της αντρικής ομάδας των Ικάρων με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα βραβευτούν για την προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση, ο προπονητής τους “Γηραιού”, Βαγγέλης Αλεξανδρής, καθώς και οι Σερραίοι καλαθοσφαιριστές Κώστας Τότσιος, Κώστας Κακαρούδης και Γιάννης Γκαγκαλούδης, με τους δυο πρώτους να έχουν φορέσει με επιτυχία και την “κυανοκίτρινη” φανέλα. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αθλητές από τις ακαδημίες της ομάδας μας, θα αγωνιστούν σε αγώνα επίδειξης, ενώ θα υπάρχουν και πολλά πλούσια δώρα για τα παιδιά και τους γονείς, που στηρίζουν το αθλητικό και κοινωνικό έργο του συλλόγου μας. Σας περιμένουμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …