Κεντρική NBA Πρωταθλητές κατά 70% οι Γουόριορς!
NBA

Πρωταθλητές κατά 70% οι Γουόριορς!

steph curry kevin durant

Οι θορυβώδεις ανακατατάξεις της φετινής off-season δημιούργησαν πληθώρα πανίσχυρων ομάδων. Η εξωπραγματική δυναμική των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ώθησε τους πάντες στο να δημιουργήσουν τη δική τους super-team, με τους Καβς, τους Ρόκετς, τους Σέλτικς και τους Θάντερ στο επίκεντρο. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι “dubs” εξακολουθούν να βρίσκονται τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω από όλους.

Πιο αναλυτικά, το SportsLine προέβλεψε τις πιθανότητες της κάθε ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τους Γουόριορς να έχουν εκκωφαντική διαφορά από τους υπόλοιπους, όπως διαφαίνεται και στην παρακάτω λίστα!

  1. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 70,86%
  2. Κλίβελαντ Καβαλίερς 9,52%
  3. Μπόστον Σέλτικς 8,22%
  4. Σαν Αντόνιο Σπερς 5,1%
  5. Χιούστον Ρόκετς 2.7%
  6. Τορόντο Ράπτορς 1,1%
  7. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 0,6%
  8. Μινεσότα Τίμπεργουλβς 0,39%
  9. Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 0,38%
  10. Μιλγουόκι Μπακς 0,22%

Όπως γίνεται κατανοητό, οι Γουόριορς παραμένουν ως η απόλυτη “team-to-beat”, με το κλασικό δίπολο της Ανατολής να έπεται. Οι Σπερς εξακολουθούν να είναι σταθεροί, παρότι δεν έκαναν φανταχτερές κινήσεις στην off-season ενώ οι Ρόκετς αποτελούν ένα ισχυρό dark horse για τον τίτλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θάντερ βρίσκονται αρκετά χαμηλά, παρά την απόκτηση των Άντονι και Τζορτζ ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στις επιμέρους προβλέψεις του SportsLine, οι Γουόριορς έχουν 80.53% να κερδίσουν τη Δυτική Περιφέρεια, έναντι 9.83% των Σπερς και 5.69% των Ρόκετς ενώ, “σφαγή” αναμένεται να γίνει στην Ανατολή, με τους Καβς να προηγούνται με βραχεία κεφαλή στα προγνωστικά έναντι των Σέλτικς (40.49% οι Καβς, 39.82% οι Σέλτικς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…