Κεντρική NBA Πλουσιοπάροχη επέκταση συμβολαίου για Γουίγκινς
NBA

Πλουσιοπάροχη επέκταση συμβολαίου για Γουίγκινς

andrew wiggins

andrew wiggins

Ο Άντριου Γουίγκινς αποτελεί ένα σπουδαιότατο περιουσιακό στοιχείο για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, έχοντας 23.6 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά αγώνα την περασμένη σεζόν. Ο φόργουορντ των “λύκων” βελτιώνεται συνεχώς, με τα τρομακτικά αθλητικά του προσόντα, το αναπτυσσόμενο σουτ και τη slashing ικανότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Στα 22 του χρόνια, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη στην ηλικία του και η Μινεσότα δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να τον ανανεώσει.

Ειδικότερα, ο Γουίγκινς αναμένεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, αξίας 148 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια, όπως ενημερώνει ο ρεπόρτερ, Ντάρεν Γούλφσον. Αυτό, μάλιστα, αναμένεται να συμβεί λίγες ώρες πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Γουίγκινς αναμένεται να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Τζίμι Μπάτλερ στις θέσεις “2” και “3” και σε συνδυασμό με τη “μαγεία” του Καρλ-Άντονι Τάουνς και την καθοδήγηση του Τζεφ Τιγκ από τον “άσο”, η Μινεσότα θα καταφέρει, επιτέλους, να μπει σε ρυθμούς ομάδας πλέι-οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…