Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Πετύχαμε τον στόχο να φτάσουμε μέχρι τον Ολυμπιακό”

“Πετύχαμε τον στόχο να φτάσουμε μέχρι τον Ολυμπιακό”

thanasis skourtopoulos

“Φρένο” στην ξέφρενη πορεία του Ιωνικού Νικαίας στο Κύπελλο Ελλάδος έβαλε ο ΓΣΛ Φάρος. Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε ότι καταφέρανε να φτάσουν στον στόχο τους, ο οποίος ήταν να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

“Ήταν μια καλή εμφάνιση και μια καλή νίκη αυτή για μας. Πετύχαμε τον μικρό στόχο του να φτάσουμε μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Δυστυχώς συνεχίζουμε να έχουμε κάποια προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις, διότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι όλοι οι παίκτες και ειδικά οι Αμερικάνοι. Όμως αγωνιζόμαστε με τον ελληνικό κορμό και όλα τα παιδιά τα πηγαίνουν ως τώρα εξαιρετικά.

Ξεκινάει για εμάς μια σοβαρή εβδομάδα, διότι θα κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση με πολύ δυνατό αντίπαλο, με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι στον Ολυμπιακό. Επίσης πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και για το πρωτάθλημα, καθώς ξεκινάει και υποδεχόμαστε τον Πανιώνιο. Θέλουμε να έχουμε ηρεμία, χωρίς προβλήματα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…