Κεντρική Eurobasket Πέταξαν στον αέρα τον Ναβάρο (vid)

Πέταξαν στον αέρα τον Ναβάρο (vid)

navaro spain rusia 1

navaro spain rusia

Ο Χούαν Κάρλος Ναβάρο φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας και μετά το τέλος του μικρού τελικού αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ.

Οι παίκτες των “φούριος ρόχας” μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και πέταξαν στον αέρα τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/baloncestofeb/status/909450920773259271

Στο μεταξύ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Μετά την ήττα από τη Σλοβενία στον ημιτελικό ανασυνταχθήκαμε και φτάσαμε σε αυτό το μετάλλιο που είναι επιτυχία. Είμαι επίσης περήφανος που τελείωσα την καριέρα μου στην εθνική ομάδα με ένα μετάλλιο. Είμαι τόσο στενοχωρημένος όσο και χαρούμενος που ολοκληρώνω την καριέρα μου με την Ισπανία με αυτόν τον τρόπο. Ήταν διαφορετικές αυτές οι τελευταίες μέρες, αλλά είχα πάρει εδώ και καιρό αυτή την απόφαση. Ο τρόπος που κλείνω την καριέρα μου με χαροποιεί και ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας για αυτή την επιτυχία”.

Όσο για το ποια στιγμή ξεχωρίζει από αυτές που έζησε με την Εθνική Ισπανίας; “Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας για 16 χρόνια. Είχα πολλές στιγμές που ένιωσα περήφανος, αλλά ίσως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 να ήταν το πιο σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκαριόλο για τα καλά του λόγια, ήταν και δική μου χαρά να παίξω υπό τις οδηγίες του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…