Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παρουσίαση της νέας φανέλας

Παρουσίαση της νέας φανέλας

panathinaikos proponisi

panathinaikos proponisiΟ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζει το “μοντάρισμά” του ενόψει της νέας σεζόν. Σε τούτο το πλαίσιο, οι “πράσινοι” θα δώσουν ένα ακόμη δυνατό φιλικό, την Παρασκευή (22/09, 20:30), στο “Νίκος Γκάλης”, κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Η ΚΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, όπως και για το γεγονός ότι ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας ενημερώνει πως τέθηκαν σε  κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (22/09, 20:30), στο “Νίκος Γκάλης”.

Κλείστε τη θέση σας για το γήπεδο και παρακολουθήστε για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πλήρη, έχοντας στις τάξεις της και τους διεθνείς αθλητές της, Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και την εντυπωσιακή νέα επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods, που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την Παρασκευή!

Αποκτήστε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Με ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την ημέρα του αγώνα (22/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν τρεις ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και μία ημέρα πριν από τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή, ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτηρίου τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας.
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…