Κεντρική Eurobasket Παπαπέτρου: “Θα είμαστε καλύτεροι κόντρα στη Γαλλία”

Παπαπέτρου: “Θα είμαστε καλύτεροι κόντρα στη Γαλλία”

papapetrou

papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις του ενόψει του ματς της Εθνικής κόντρα στη Γαλλία (02/09, 16:30) για το Ευρωμπάσκετ, ανέφερε πως το αγωνιστικό πρόσωπο της Ελλάδας θα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση μ’ εκείνο που παρουσίασε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας.

Ειδικότερα, ο παίκτης τόνισε: “Θα είμαστε πιο έτοιμοι απ’ ό,τι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η Γαλλία έχει πάρα πολλούς επιθετικούς στόχους και παίκτες που σηκώνουν το βάρος στην επίθεσή τους. Δεν είναι ένας παίκτης που πρέπει να περιορίσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε στο παιχνίδι από την άμυνά μας. Η περιφέρειά τους είναι η δύναμή τους, στηρίζονται κυρίως στο πικ εν ρολ”.

Για την εμφάνιση κόντρα στην Ισλανδία αλλά και για την Εθνική εν γένει σημείωσε: “Έχουμε κι εμείς έχουμε πολλά όπλα. Δεν υπερεκτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Και εμείς είμαστε καλοί επιθετικά, στο λόου ποστ, στο πικ εν ρολ, αλλά και στα σουτ, τα οποία μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα, αλλά κάποια στιγμή θα τα βάλουμε. Κι εγώ και η ομάδα συνολικά ήμασταν χθες λίγο αγχωμένοι. Φαίνεται κι από την εικόνα. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι ματς, νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι. Όταν γυρνάς σπίτι ή στο ξενοδοχείο, σκέφτεσαι τι έχεις κάνει λάθος και τι καλά. Ξέρουμε τα λάθη μας αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε ενόψει Γαλλίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…