Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαγιάννης: “Θα προσπαθήσω να είμαι παρών και στα προκριματικά”

Παπαγιάννης: “Θα προσπαθήσω να είμαι παρών και στα προκριματικά”

papagiannis ellada lithouania

papagiannis ellada lithouania

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο νεαρός σέντερ, μιλώντας στη Real News, τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πάρει την έγκριση των Κινγκς για να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μίσσα.

“Ήθελα πάρα πολύ να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας. Πήρα εμπειρίες που θα χρησιμοποιήσω στο επόμενο τουρνουά με την Εθνική ομάδα. Για εμάς η ήττα από τη Ρωσία θα χρησιμοποιηθεί ως μάθημα”, τόνισε αρχικά για το Eurobasket 2017 και την ήττα από την Ρωσία.

Για το γεγονός πως οι παίκτες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας δεν θα μπορούν να βοηθήσουν στα προκριματικά: “Εγώ θέλω να είμαι εδώ όσες φορές με χρειαστεί η ομάδα. Το θέλω όσο τίποτα, είναι η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη ευθύνη. Θα εκμεταλλευτώ κάθε κενό, θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να είμαι παρών. Μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο. Θα κοιτάξω κάθε κενό να πάρω έγκριση από τον σύλλογό μου να είμαι στην Εθνική για να περάσουμε στο Μουντομπάσκετ”.

Για το κλίμα στην ομάδα: “Υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Το λαμβάναμε, έφταναν μέχρι εμάς. Κοιτάξαμε να αποδείξουμε ότι έκαναν λάθος. Λειτουργήσαμε ως οικογένεια. Μεταξύ μας ήμασταν πολύ καλά εξαρχής. Μετά τον όμιλο συζητήσαμε και συσπειρωθήκαμε. Και το δείπνο του Σλούκα βοήθησε. Ήμασταν μια οικογένεια. Δεν μας άρεσαν καθόλου τα απαξιωτικά σχόλια των Λιθουανών για τον προπονητή μας. Ενιωσα άσχημα. Στον αγώνα με τη Λιθουανία έπαιξα σε πολύ μεγάλο βαθμό για τον Κώστα Μίσσα. Επαιξα για τον προπονητή του. Με βοήθησε πολύ και τον ευχαριστώ για τη στήριξη. Θα ήθελα να τον έχω ξανά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…