Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Φιλικό με…. άρωμα NBA

Πανερυθραϊκός: Φιλικό με…. άρωμα NBA

panerithrakis

panerithrakisΟ Πανερυθραϊκός ξεκινά αύριο (2/9) τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του, με την ομάδα του κόουτς Χουχουλή να ρίχνεται στα…βαθιά με το “καλημέρα”, μιας και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Λαύριο, το οποίο αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν στη Basket League.

Αναλυτικά:
“Πρώτο φιλικό με Λαύριο (2/9) για τον Πανερυθραϊκό!

Στα… βαθιά από νωρίς ο Πανερυθραϊκός, καθώς η ομάδα μας αύριο (Σάββατο 2/9, 17:00) ξεκινά τα φιλικά προετοιμασίας, φιλοξενώντας την ιδιαίτερα ισχυρή ΚΑΕ Λαύριο – DHI, η οποία αγωνίζεται στην Basket League!

Μάλιστα, η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Λαυρίου θα έχει και άρωμα… ΝΒΑ, καθώς το παρών θα δώσει και ο νεοαποκτηθείς NBAer των Λαυρεωτών, Doron Lamb, πρώην παίκτης των Milwaukee Bucks και των Orlando Magic!

Πέραν του Lamb, το Λαύριο θα έχει στη διάθεσή του και τους υπόλοιπους Αμερικάνους του ρόστερ του (Cole Huff, Zamal Nixon, D.J. Johnson, McKenzie Moore και Antwaine Wiggins), μιας και θα παραταχθεί πλήρες, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο στην ομάδα μας, αλλά ανεβάζει και κατακόρυφα το δείκτη δυσκολίας για τον Πανερυθραϊκό, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό.

Από πλευράς Πανερυθραϊκού, ο Δημήτρης Χουχουλής αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, έτσι θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, το βαθμό ετοιμότητας, αλλά και το κατά πόσο έχουν αφομοιωθεί απ’ τους παίκτες του τα όσα έχουν δουλευτεί μέχρι στιγμής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…