Κεντρική Basket League Άρης Παναθηναϊκός – Άρης 82-60

Παναθηναϊκός – Άρης 82-60

aris pao

aris paoΣτο Άργος Ορεστικό οι Παναθηναϊκός και Άρης έπαιξαν φιλικό παιχνίδι, με τους “πράσινους” να κερδίζουν με σκορ 82-60. Για τους “κίτρινους” έπαιξε ο Κάιλ Γουίβερ (ντεμπούτο), όχι όμως και ο Κουάμε Βον.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση από πλευράς της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ -προπονητικού χαρακτήρα- έδωσε η ομάδα μας στο Άργος Ορεστικό, απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και πρόσωπαστο παρκέ. Ανεπίσημο ντεμπούντο έκανε ο Κάιλ Γουίβερ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα «κίτρινα». Από την πλευρά του, το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κουάμε Βον, παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, καθώς ενσωματώθηκε μόλις εχθές στην προετοιμασία και δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν καλά στοιχεία ανά διαστήματα στο παρκέ, αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος, προκειμένου να «δέσουν» ως σύνολο και ν’ αποκτήσουν χημεία και ομοιογένεια (το σημερινό ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας). Το τεχνικό επιτελείο έχει ξεχωρίσει τα επιμέρους σημεία τα οποία χρίζουν βελτίωσης και πάνω σε αυτά θα δουλέψει μαζί με τους καλαθοσφαιριστές, για να είναι η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας όταν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν”.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 49-26, 68-44, 82-60.
Παναθηναϊκός Superfoods  (Τσάβι Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης 5 (1), Ντένμον 17 (3), Ρίβερς 10(3), Λοτζέσκι 7 (1), Γκάμπριελ 9 (3), Μήτογλου 2, Σίνγκλετον 13 (3), Όγκαστ 8, Βουγιούκας 9, Σακελλαρίου, Παπαντωνίου 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Κολοσσός 60-69

Με ηγέτη τον Μπραΐκοβιτς, ο Κολοσσός «λύγισε» τον Άρη. Ο Κολοσσός Ρόδου έχοντας στη θέση τ…