Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός – Γαλατασαράι 69-58

Ολυμπιακός – Γαλατασαράι 69-58

olympiakos bc

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε της Γαλατασαράι με 69-58 στην Πόλη και στρέφει πλέον την προσοχή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν και πάλι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος μέτρησε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Χόλις Τόμπσον να τον ακολουθεί σε απόδοση, έχοντας 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Στα ευχάριστα, η πολύ καλή εμφάνιση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους.

Μοναδικό μελανό σημείο στην αναμέτρηση, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος αγωνίστηκε για επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και δεύτερο μέρος δεν πάτησε παρκέ, μιας και προφυλάχθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εκτός σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ήταν οι Σπανούλης και Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-10, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στη Γαλατασαράι, η οποία μείωσε στον πόντο (15-16) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ προηγήθηκε ακόμα και με 7 πόντους (32-25) στη δεύτερη περίοδο. Με πρωταγωνιστή τον Τόμπσον, ο Ολυμπιακός πλησίασε στο καλάθι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι στο ζωγραφιστό, και προηγήθηκε με 41-50 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο εξαιρετικός Τολιόπουλος ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα στην τέταρτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να φτάνει άνετα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 32-30, 41-50, 58-69.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Κουντέρ): Χάρντι 8, Γιαγκμούρ 3, Χέντριξ, Κιούν 2, Αράρ 6, Ρένφρο 4, Κρίστμας 8, Χόπσον 7, Σάμερς 6, Πρέλτζιτς 12, Κοκσάλ 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 3, Τολιόπουλος 10, Παπαπέτρου 7, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 14, Στρέλνιεκς 8, Τίλι 7, Πρίντεζης 8, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Μπόγρης, Τόμπσον 12.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…