Κεντρική Eurobasket Ο σωλήνας και τα… σωληνάκια

Ο σωλήνας και τα… σωληνάκια

vasilakopoulos halkida

vasilakopoulos halkida

Η Εθνική επιστρέφει και μπαίνει ξανά στην αναζήτηση προπονητή. Ίσως όχι με σκυμμένο το κεφάλι, σε κάθε περίπτωση χωρίς τη σφραγίδα “επιτυχημένη” στο διαβατήριο. Μαζί επιστρέφουν κι οι τσαρτερίστες, που θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς οι… εν Ελλάδι ευρισκόμενοι ζηλωτές των ταξιδιών τους, έπιασαν δουλειά.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι υπεύθυνος για την εικόνα (από την αρχή ως το τέλος) της Εθνικής, για τις Εθνικές που είτε υποβιβάστηκαν, είτε απέτυχαν να ανεβούν κατηγορία, είναι υπεύθυνος για τη διάλυση της ελληνικής διαιτησίας, είναι υπεύθυνος για τη διάλυση των πρωταθλημάτων, είναι υπεύθυνος (όχι ο μοναδικός) για τη διάλυση του ΕΣΑΚΕ, είναι υπεύθυνος που οι δύο τεράστιες μορφές του ελληνικού μπάσκετ (Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης) είναι ανεπιθύμητα στην ΕΟΚ πρόσωπα.

Είναι τόσο εμφανής η αντιπάθεια στα δύο “ιερά τέρατα“, που αν δείτε το site της ΕΟΚ είναι από τους λίγους παίκτες που δεν έχουν ατομική φωτογραφία. Μια οι δύο μαζί και έξω από την πόρτα. Τυχαία έλειπαν από τη γιορτή – παρωδία για το ’87, ή ξεχάσατε τον Ευρώτα;

Ο “σωλήνας” χρειάζεται (μπασκετικά, γιατί βιολογικά μακάρι ο άνθρωπος να ζήσει 120 χρόνια, αλίμονο)… μηχανική υποστήριξη. Τα “σωληνάκια” μπήκαν ήδη. Μάθαμε ότι φταίει ο Νίκος Γκάλης που δεν πήγε καλά η Εθνική! Σε λίγο θα χρεώσουν στον Παναγιώτη Γιαννάκη το 2ο και 3ο μνημόνιο, τη δε αποτυχία των μικρών Εθνικών θα τη χρεωθεί ο Θόδωρος Καρατζάς, ου μην κι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Απολαύστε, τις επόμενες ώρες και ημέρες, την προσπάθεια που θα γίνει, αφενός να μετατεθεί ΟΛΗ η ευθύνη στον Κώστα Μίσσα και πώς θα επιχειρήσουν αφετέρου να βγάλουν από τον κάδρο τον πρόεδρο της καρδιάς τους. Ευτυχώς, εδώ δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ… σωληνάκια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…