Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στην Ορμύλια (pics)

Ο ΠΑΟΚ στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στην Ορμύλια (pics)

paok 1

paok 1

Στην Ορμύλια Χαλκιδικής βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, προκειμένου να λάβει μέρος την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας.

Αναλυτικά:

“Η παρουσία μας στην Ορμύλια Χαλκιδικής και στη διάρκεια της 6ης εθελοντικής αιμοδοσίας του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ, ήταν κάτι παραπάνω από ευχαρίστηση. Ο Νίκος Σταυρόπουλος έγινε δεκτός με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση από όλους, ξύπνησαν μνήμες, αλλά και πολλές συζητήσεις για το σπουδαίο μέλλον της ομάδας μπάσκετ, την πορεία της οποίας ο συγκεκριμένος σύνδεσμος παρακολουθεί ανελλιπώς.

Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστή και το έργο τους αξιέπαινο. Περισσότερες από 160 φιάλες αίμα έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος που επιμελείται την αιμοληψία κι αυτή είναι μόνο μία από τις όμορφες ενέργειές τους. Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για πιστοποιημένους ανανήπτες, βοήθεια στο περιφερειακό ιατρείο Ορμύλιας και σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται ανάγκη, συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απινιδωτή και πολλά ακόμη. Όλα αυτά, με αφορμή και επίκεντρο την αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…