Κεντρική Β' Εθνική Ο νόμος του Τσάπα

Ο νόμος του Τσάπα

tsapas faros1

tsapas faros1

Ο Βαγγέλης Τσάπας τείνει να μετατραπεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των μικρών εθνικών κατηγοριών. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να οδηγήσει τον Φάρο Κερατσινίου στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και σε τελικό Κυπέλλου, ενώ πλέον δραστηριοποιείται στον Ιωνικό Νικαίας και φυσικά στο γυναικείο τμήμα της ομάδας του Φάρου, το οποίο θα αγωνιστεί κι αυτό φέτος στην Α1, έχοντας, μάλιστα, υψηλές βλέψεις.

Η δουλειά του Βαγγέλη Τσάπα στον Ιωνικό Νικαίας φαίνεται με το “καλημέρα”. Η ομάδα του Μάριου Γούναρη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, στέλνοντας στο καναβάτσο τους Διαγόρα Δρυοπιδέων, Περιστέρι, Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα, ενώ επόμενος στόχος της είναι να αποκλείσει και τον ισχυρό Ηρακλή και να φτάσει ένα βήμα μακριά από τα προημιτελικά.

Ο Βαγγέλης Τσάπας γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας. Ο Φάρος Κερατσινίου έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου τη σεζόν 2015-16 και το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως αποδεικνύεται με τη φετινή πορεία του Ιωνικού στο Κύπελλο, ο οποίος “πετάει” εκτός διοργάνωσης όποια ισχυρή ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία βρεθεί στον δρόμο του.

Μένει να δούμε αν η ονειρική πορεία του Ιωνικού θα έχει και συνέχεια. Αυτό θα φανεί την Τετάρτη (27/9) στο κλειστό του Πλάτωνα, όπου οι Νικαιώτες θα υποδεχθούν τον Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…