Κεντρική Elite League Ο Εθνικός γυρίζει στις ρίζες του!

Ο Εθνικός γυρίζει στις ρίζες του!

ethnikos proponisi 2

ethnikos proponisi 2

Ο Εθνικός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο “Π. Σαλπέας”, με τους Πειραιώτες να ζητούν από τον κόσμο τη στήριξη του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θα πάρει μέρος για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 και θέλει τους φίλους της δίπλα της, προκειμένου να πραγματοποιήσει ακόμα μία καλή χρονιά στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση:
“Μετά από συμφωνία με τον δήμο Πειραιά, η ομάδα μας θα χρησιμοποιεί ένα γήπεδο πολύ πιο οικείο στον κόσμο της, το ” Π. Σαλπέας“, περιμένοντας πως θα έχει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους της, από αυτούς που αντλεί δύναμη.

Ο Εθνικός, μετά την περυσινή εξαιρετική χρονιά, η οποία αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον κόσμο του μπάσκετ, παρουσιάζεται εξαιρετικά αξιόμαχος. Σε αντίξοες -οικονομικά- συνθήκες δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, κρατώντας τον βασικό κορμό της ομάδας. Τώρα είναι η ώρα του κόσμου να δείξει την αγάπη διαρκείας και τη στήριξή του. Το εισιτήριο διαρκείας είναι το μέσο για να ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα μπάσκετ.

Για την προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας, υπεύθυνος είναι ο team manager Κώστας Γκανάς ( τηλ 694 5231023). Παράλληλα και επειδή το γήπεδο πρέπει σε κάθε αναμέτρηση να είναι γεμάτο, ανακοινώνουμε γενική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και αριθμημένες θέσεις για συγκεκριμένες αναμετρήσεις 10 ευρώ.

Και είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα γεμίζει το γήπεδο, από τους αγνούς φιλάθλους, αυτούς που μπορούν να κρατήσουν τον Εθνικό ψηλά -εκεί που τον θέλουν-, δίνοντάς του την οικονομική αυτοτέλεια, για να αντέξει σε πείσμα των καιρών.
Εσύ είσαι η δύναμη του Εθνικού.
Μην το ξεχνάς…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…