Κεντρική Basket League Άρης “Ο Άρης έχει πάντα υψηλούς στόχους”

“Ο Άρης έχει πάντα υψηλούς στόχους”

giannakis aris

 

Στόχος του Άρη τη φετινή χρονιά είναι να κερδίζει όλους τους αντιπάλους του, να παλεύει και να μαθαίνει από τα λάθη του, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να έχει πάντα υψηλούς στόχους και ότι αυτό θα προσπαθήσει και φέτος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Media day της ομάδας:

Για τον νέο ΑΡΗ: “Στόχος είναι, κάθε φορά, να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε οποιοδήποτε γήπεδο. Φτιάχνουμε μία ομάδα η οποία θα παλεύει και θα μαθαίνει από τα λάθη της, ώστε την επόμενη φορά να εμφανίζεται καλύτερη”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Οι σκέψεις μου και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι όπως και σε κάθε παιχνίδι όλο τον χρόνο. Πως θα παρουσιαστεί μία ομάδα και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να κερδίζει τα παιχνίδια. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στην νίκη. Τα παιδιά δείχνουν πως κάθε μέρα γνωρίζονται καλύτερα και αυτό είναι σημαντικό γιατί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Έτσι δείχνουμε τον χαρακτήρα μας και το θεωρώ πολύ σημαντικό

Για τον φετινό ΑΡΗ και τους στόχους της ομάδας: “Ο ΑΡΗΣ πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και φέτος. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν γκρουπ, να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση και θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί.

Για τον Γκάρι Μπέλ: “Από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ βλέπω μόνο τα παιδιά που είναι εδώ. Κάθε μέρα ο στόχος μου είναι αυτοί που είμαστε εδώ να είμαστε καλύτεροι. Κάθε παιδί όμως που έρχεται σε εμάς και θέλει να προσφέρει μας δίνει χαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…