Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ο Αγιασμός του Ρεθύμνου (pics)

Ο Αγιασμός του Ρεθύμνου (pics)

Τον καθιερωμένο του Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε το Ρέθυμνο. Το “παρών” στο μυστήριο του Αγιασμού έδωσαν παίκτες, τεχνικό τιμ, καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ηρακλής Μανουρακάκης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πριν από την απογευματινή προπόνηση.

Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης, ο οποίος ευχήθηκε πολλές επιτυχίες με υγεία ενόψει της καινούριας σεζόν, λέγοντας: «Εύχομαι υγεία και μία επιτυχημένη περίοδο σε εσάς και τις οικογένειες σας. Η χρονιά αυτή να σας βρει σε ακόμη καλύτερη θέση στο τέλος της σε σχέση με την περσινή σεζόν. Σήμερα ο ουρανός άνοιξε και έστειλε την ευλογία με τη βροχή για να καρποφορήσει η γη και έτσι και εσείς με τον αγιασμό ξεκινάτε μία καρποφορία με πολλές επιτυχίες».

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας μας.”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…