Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νυχτοπερπατήματα και βαριές “καμπάνες”!

Νυχτοπερπατήματα και βαριές “καμπάνες”!

kalathis 1

Το περσινό πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους κανόνες της ομάδας. Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς, οι οποίοι νυχτοπερπάτησαν κατά την παραμονή της “πράσινης” αποστολής στη Ρωσία για τα φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο του Γκομέλσκι Καπ.

Οι τέσσερις παίκτες ζήτησαν άδεια για να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, το βράδυ μετά το παιχνίδι με την Χίμκι. Βγήκαν έξω γύρω στις 21:00 κι επέστρεψαν στις 3 τα ξημερώματα, παρά το γεγονός ότι την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε στις 17:00 την Νταρουσάφακα.

Όπως ήταν φυσικό, το νέο πειθαρχικό παράπτωμα των παικτών του “τριφυλλιού” εξόργισε τον Τσάβι Πασκουάλ και τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι αναμένεται να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον ήταν… απείθαρχοι και την περασμένη σεζόν και η τιμωρία τους θα είναι πιο βαριά σε σχέση μ’ αυτή του Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στο παρελθόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…