Κεντρική NBA Ντουράντ: “Είχα μετανιώσει που πήγα στους Γουόριορς!”
NBA

Ντουράντ: “Είχα μετανιώσει που πήγα στους Γουόριορς!”

kevin durant finals

kevin durant finals

Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, όντας πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και MVP των πρόσφατων τελικών. Ο “KD” δέχθηκε τα “πυρά” σχεδόν ολόκληρη της μπασκετικής κοινότητας το καλοκαίρι του 2016, όταν αποφάσισε να αφήσει τους Θάντερ για χάρη των πανίσχυρων “πολεμιστών”, με την κατακραυγή αυτή να τον οδηγεί στο να μετανιώσει, αρχικά, για την απόφαση που πήρε!

“Όταν τόσοι άνθρωποι σε βρίζουν, αυτό σε “χτυπάει” κάπως”, τόνισε ο Ντουράντ, σε συνέντευξή του στο San Francisco Magazine. Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: “Είχα επενδύσει συναισθηματικά σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους γνώριζα κι αγαπούσα μου γύρισαν την πλάτη ενώ ήμουν αφοσιωμένος σε αυτούς. Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό”.

Επίσης, ο σούπερ-σταρ του Γκόλντεν Στέιτ μίλησε για ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα το περασμένο καλοκαίρι στην Κίνα, στο πλαίσιο μιας περιοδείας της Nike: “Τότε δεν είχα συναντήσει ακόμη κανέναν από τους Γουόριορς και δεν είχα μπει στην κουλτούρα τους. Ήμουν ολομόναχος. Ένιωθα ότι είμαι ανάμεσα σε δύο ομάδες“.

Το συμβάν που έλαβε χώρα την ημέρα της άφιξης στο ξενοδοχείο έμελλε να είναι το χειρότερο σημείο της ιστορίας αυτής. Ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο, “διαλυμένος” από το ταξίδι και το jet lag, ο Ντουράντ τηλεφώνησε στον μάνατζέρ του, Ριτς Κλάιμαν και τον ρώτησε φωνάζοντας: “Γιατί με άφησες να το κάνω αυτό;

Ευτυχώς για τον Ντουράντ, η ιστορία τον δικαίωσε. Μπορεί οι φωνές των haters να μην λένε να κοπάσουν αλλά ο ίδιος είναι πλέον πρωταθλητής, βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση ακόμη περισσότερων διακρίσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…