Κεντρική Eurobasket Ντόντσιτς: “Ίσως κάνω τατουάζ αν πάρουμε το χρυσό!”

Ντόντσιτς: “Ίσως κάνω τατουάζ αν πάρουμε το χρυσό!”

doncic 1

doncic 1

Στα 18 του χρόνια, ο Λούκα Ντόντσιτς προετοιμάζεται για να ζήσει μια μοναδική στιγμή, αγωνιζόμενος στον τελικό του Ευρωμπάσκετ ως ένα από τα αστέρια της διοργάνωσης. Ο θαυματουργός άσος μίλησε αναλυτικά για την επικείμενη εμπειρία στο παιχνίδι εναντίον της Σερβίας (21:30), δίνοντας και μια μίνι υπόσχεση!

“Προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος λέει καλά πράγματα για μένα, είναι τιμή μου. Είναι, όμως, πολύ σημαντικό να μην αποπροσανατολιστώ από την προπόνηση και από το παιχνίδι. Προσπαθώ να παίζω καλά και να βοηθώ την ομάδα”, τόνισε ο Ντόντσιτς, σύμφωνα με το elpais.com.

Ακόμη, ο σταρ της Ρεάλ αποθέωσε τον Γκόραν Ντράγκιτς, αναφέροντας ότι έχει μάθει πάρα πολλά από εκείνον ενώ τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση, με δεδομένο ότι η ομάδα είναι ήδη επιτυχημένη. Δεν παρέλειψε να πει, όμως, ότι αυτό θα είναι “το παιχνίδι της ζωής του“.

Τέλος, ο Ντόντσιτς αποκάλυψε ότι ίσως σημαδέψει ανεξίτηλα το κορμί του με κάτι σχετικό με το Ευρωμπάσκετ, αν η Σλοβενία φθάσει στην κορυφή: “Ίσως χτυπήσω ένα τατού, καθώς θα είναι κάτι τόσο μεγάλο που θα αξίζει!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…