Κεντρική Διεθνή Ναβάρο δεκαετίας στην “Μπάρτσα”!

Ναβάρο δεκαετίας στην “Μπάρτσα”!

162748

162748Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, η οποία επισημοποίησε τη μεταξύ τους συμφωνία. Ο “Λα Μπόμπα” υπέγραψε συμβόλαιο δεκαετούς διάρκειας!

Σε κάθε περίπτωση, η “Μπάρτσα” επιβράβευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον 37χρονο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται επί σειρά ετών στην ομάδα (1997-’07, 2008 έως σήμερα).

Στο τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα αποφασιστεί αν ο Ναβάρο θα συνεχίσει να προσφέρει εντός παρκέ, ή αν θα αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο.

Η ανακοίνωση:

“Την Τρίτη, με την παρουσία του Προέδρου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, και του διευθυντή, που είναι υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, Ζοάν Μπλαντέ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο υπέγραψε την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Αυτή θα είναι η 20ή σεζόν από τότε που ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκανε το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο, που υπογράφηκε από τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, θα είναι πολυετές και θα έχει διάρκεια δέκα χρόνων.

Στο τέλος της σεζόν 2017-’18, η ομάδα κι ο παίκτης θα συμφωνήσουν για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, είτε ως παίκτης της ομάδας είτε αν θα αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…