Κεντρική Γυναίκες Νάπολι – Ολυμπιακός 49-65

Νάπολι – Ολυμπιακός 49-65

olympiacos2

olympiacos2

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Ραγκούσα κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Νάπολι με 65-49. Οι “ερυθρόλευκες” έκαναν το 2/2, με την Άντερσον να μετράει 16 πόντους και να είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 29-39, 43-56, 49-65.
ΝΑΠΟΛΙ (Μολίνο): Ντι Μπατίστα, Παστόρε, Χάρμον 12, Χρουσκάκοβα 13, Ντάσιτς 12, Γέμελος 10, Ντε Κασάν 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Μάζιτς 7, Σταμάτη 2, Χατζηνικολάου 2, Μάλτση 10, Άντερσον 16, Μακόλι 11, Σπυριδοπούλου 3, Κοσμά 2, Καλτσίδου 12.

“Είναι ακόμα μία νίκη για εμάς εναντίον της Νάπολι που είναι μια σχετικά καλή ομάδα. Θεωρώ ότι παίξαμε στην επίθεσή μας πολύ καλύτερα από ό,τι χθες. Η ομάδα δεν είχε πολλή ενέργεια, καθώς ήταν και η κούραση, αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη. Στο μόνο που κολλήσαμε ήταν η ζώνη στο τέλος. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει εναντίον ζώνης, τώρα έχουμε βάλει κάποια plays και η ομάδα είχε σύγχυση, αλλά σε γενικές γραμμές και πάλι το διαχειριστήκαμε καλά. Διάβασαν τις φάσεις μεμονωμένα με το ταλέντο τους και σπάσαμε και τη ζώνη”, τόνισε η Ελένη Καπογιάννη και πρόσθεσε:

“Είναι ένα πολύ θετικό συμπέρασμα από τα δύο φιλικά για το πού βρίσκεται η ομάδα. Πού βρισκόμαστε από τακτική, πώς πάμε στην τακτική που έχουμε βάλει, Εάν πρέπει να αλλάξουμε ή όχι κάτι. Γενικά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μόνο θετικά έχουμε να πούμε. Γενικά, παίξαμε απέναντι σε κοντά σχήματα και στην ψηλή τους, αλλά και στις άλλες που υπολοιπόμασταν παίξαμε πολύ καλή άμυνα από μπροστά και δώσαμε πολύ ωραίες βοήθειες και δεν φάνηκε καν αυτό το μις ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…