Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας”

“Να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας”

1759880

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο του 11ου τουρνουά “Tubad Basketball”, το οποίο διοργανώνεται στο “Σινάν Ερντέμ” της Κωνσταντινούπολης. Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να βελτιώσουν -κατά μείζονα λόγο- τη νοοτροπία τους και μετά το παιχνίδι τους.

“Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση που μας έκαναν σε αυτό το τουρνουά. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό για εμάς τουρνουά. Θέλαμε να παίξουμε δύσκολα παιχνίδια και να τα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα δυνατό ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν ήμασταν σκληροί κι αυτό ήταν ξεκάθαρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση. Μπορώ να πω ότι μόνο ορισμένα λεπτά παίξαμε σωστά σε άμυνα κι επίθεση.

Ειδικά στην επίθεση, ήμασταν πολύ αργοί με κακές αποφάσεις και χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλουμε να παίξουμε, πώς να μοιράσουμε την μπάλα και πώς να παίξουμε ομαδικά. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και πρέπει να βελτιώσουμε πρώτα από όλα τη νοοτροπία μας και μετά το παιχνίδι μας. Ο χρόνος τρέχει και σε λίγες ημέρες έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν”, ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λεπενιώτης: Τί ισχύει με τα εισιτήρια

Ο Νίκος Λεπενιώτης ανέλυσε τα δεδομένα για τα εισιτήρια του Final 4. Ο GeneraL Manager της…