Κεντρική Διεθνή “Να πετύχω με τον Μπαρτζώκα”

“Να πετύχω με τον Μπαρτζώκα”

marko todorovits

marko todorovits

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς ετοιμάζεται για μια χρονιά με τη φανέλα της Χίμκι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι αυτή τη φορά προπονητής στη ρωσική ομάδα. Ο Μαυροβούνιος σέντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό, με τον οποίο θα συνεργαστεί πρώτη φορά.

Ο Τοντόροβιτς πρόσθεσε πως οι Μοσχοβίτες διαθέτουν σπουδαία ομάδα και στόχος τους είναι η δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη συνεργασία που θα έχουν:”Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά λόγια από παίκτες που έχουν παίξει μαζί του. Όλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον Μπαρτζώκα, έτσι εύχομαι να πετύχω κι εγώ μαζί του”.

Για το ότι θα συνεχίσει στη Χίμκι και την επόμενη χρονιά:”Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρωσία. Είδα όλα τα μεταγραφικά νέα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά με τους νέους συμπαίκτες μου δεν έχω προπονηθεί ακόμα. Σήμερα θα έχω την πρώτη προπόνησή μου. Μαζί μας δεν βρίσκονται δύο παίκτες ακόμα, ο Αλεξέι Σβεντ και ο Αντρέι Ζούμπκοφ. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα”.

Τέλος, όσον αφορά για το ρόστερ της νέας περιόδου, ανέφερε:”«Κατά τη γνώμη μου διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες,, που έχουν όλοι μεγάλη εμπειρία σε καλά κλαμπ της Ευρώπης. Σε αυτή τη φάση της σεζόν πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε μια καλή ομάδα, που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…