Κεντρική Eurobasket “Να πάρουμε τον τίτλο για εμάς και τη Σερβία”

“Να πάρουμε τον τίτλο για εμάς και τη Σερβία”

marianovits serbia

marianovits serbiaΗ Σερβία, μπορεί να είχε σημαντικές απουσίες, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Eurobasket, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, δήλωσε πως κανείς δεν περίμενε η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να φτάσει στον τελικό, ενώ πρόσθεσε πως οι “πλβαοί” πρέπει να σταματήσουν τους Γκόραν Ντράγκιτς και Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ των Ντιτρόιτ Πίστονς στην ιστοσελίδα της FIBA:

Ο κόσμος δεν περίμενε να φτάσουμε στον τελικό επειδή απουσίαζαν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες μας. Πιστέψαμε όμως σε εμάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Σέρβος “γίγαντας”.

Για το πόσο σημαντικό είναι οι Σέρβοι να δουν τη χώρα τους στον τελικό: “Σημαίνει πολλά για εμένα το να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο. Για αυτό είμαστε εδώ και θα δώσουμε το 100%. Θα είναι καταπληκτικό να κατακτήσουμε τον τίτλο, τόσο για την ομάδα, όσο και για την χώρα”.

Για το πλάνο που υπάρχει στον τελικό κόντρα στη Σλοβενία: “Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι και να σταματήσουμε τον Γκόραν Ντράγκιτς και τον Λούκα Ντόνσιτς. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε την Σλοβενία πρέπει να παίξουμε σκληρά. Είναι δύσκολη ομάδα και πρέπει να βγάλεις ενέργεια στο παρκέ για να τους κερδίσεις. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα. Έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…