Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να μείνει κοντά στο μπάσκετ ο Ίβκοβιτς”

“Να μείνει κοντά στο μπάσκετ ο Ίβκοβιτς”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό, η βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μίλησε με καλύτερα λόγια τον “Ντούντα”, λέγοντας πως έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου η βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός θρύλου παγκοσμίου επιπέδου. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση και ο αγώνας και όσα συνέβησαν στον αγώνα. Όλοι ήρθαν εδώ για να τιμήσουν τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ήταν τιμή για εμάς να παίξουμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θεώρησα καλό και πήρα την πρωτοβουλία να τον καλέσω στο τέλος στον πάγκο του Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο χρόνος έπρεπε να σταματήσει στην ομάδα που πήρε την Euroleague”, ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Έχει αφήσει το στίγμα του και στο ελληνικό μπάσκετ. Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε κοντά μας από τα πρώτα του βήματα. Βοήθησε πολύ το ελληνικό μπάσκετ. Μάθαμε πολλά παρακολουθώντας τον τρόπο του. Είναι ένας προπονητής που βοήθησε το μπάσκετ να εξελιχθεί. Εύχομαι να μείνει κοντά στο μπάσκετ, πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει στο άθλημα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ρώτησε για Ματ Τόμας»

Ο Ματ Τόμας κυκλοφορεί…ελεύθερος στη μεγάλη αγορά του NBA και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η…