Κεντρική Διεθνή “Να κατακτήσουμε το Γιούροκαπ”

“Να κατακτήσουμε το Γιούροκαπ”

Κατσικάρης

katsikarisΟ Φώτης Κατσικάρης τόνισε -κατά την αναχώρηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ για φιλικό τουρνουά στην Ισπανία (Χετάφε)- πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως και του Γιούροκαπ.

“Μόλις δύο ημέρες καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί και τώρα πάμε στην Ισπανία, για να λάβουμε μέρος σε ένα σοβαρό τουρνουά. Αυτήν την προετοιμασία χρειάζεται η ομάδα. Καλές προπονήσεις και συζητήσεις με τους παίκτες, προκειμένου να έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο.

Σε κάθε ματς να θέλουμε τη νίκη, ακόμα και στις προπονήσεις. Θέλουμε να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας, αλλά και πού χρειαζόμαστε βελτίωση. Αυτά μπορείς να τα δεις στα φιλικά. Δεν περιμένω να δω ούτε το 60% των ικανοτήτων της ομάδας, ωστόσο, αν φτάσουμε εκεί, θα είναι ένα καλό σημάδι”, ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Είμαστε πρωταθλητές και γι’ αυτό θέλουμε το καλύτερο σε κάθε διοργάνωση. Οπότε, αυτό σημαίνει πως θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν, οι παίκτες κατάλαβαν πόσο δύσκολη ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα για να κατακτήσει το Γιούροκαπ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…