Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Να κάνουμε το Αιγάλεω να ακουστεί ξανά”

“Να κάνουμε το Αιγάλεω να ακουστεί ξανά”

Καλινικίδης

akis kalinikidisΑνυπόμονος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ δήλωσε ο Άκης Καλλινικίδης. Ο έμπειρος άσσος επέστρεψε στο Αιγάλεω και έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγόριες.

Παράλληλα, ο Έλληνας άσσος αναφέρθηκε στην παρουσία του Αντώνη Φώτση στο πρωτάθλημα, αφού ο “Batman” θα φοράει τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Πρώτες εικόνες από την μεγάλη επιστροφή στο Αιγάλεω;

“Επιστροφή στο «Σίτι», επιστροφή στο σπίτι. Ομαδική αλλά και προσωπική φιλοδοξία είναι να κάνουμε το Αιγάλεω να ακουστεί ξανά. Να το δυναμώσουμε. Να το κάνουμε καλύτερο και φυσικά να το ανεβάσουμε ξανά στις Εθνικές κατηγορίες. Η σεζόν θα είναι μακρά, δύσκολη, οι στόχοι ξεκαθαρίζουν στο τέλος της χρονιάς”.

 

-Η παρουσία Φώτση (Ηλυσιακός) προσδίδει άλλη αίγλη στο νέο πρωτάθλημα, βέβαια.

“Ο Φώτσης αρκεί από μόνος του για να κάνει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ πιο ιδιαίτερο. Χαίρομαι που θα τον αντιμετωπίσω και πάλι. Οπως και τους υπόλοιπους αθλητές. Ανάμεσά τους μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να ξεκινούν τώρα μια καριέρα, ανάλογη με του Αντώνη”.

 

-Εχεις άποψη για τις άλλες ομάδες ή είναι νωρίς ακόμη;

“Δεν γνωρίζω ακόμη πολλά για το νέο πρωτάθλημα και τις ομάδες. Είναι νωρίς, θα τα δούμε στην πορεία, στην πράξη. Ολα βέβαια φαίνονται στο γήπεδο, στο παρκέ, εκεί ξεχωρίζουν φαβορί και αουτσάιντερ. Εχω λείψει πάρα πολλά χρόνια από αυτό το επίπεδο, ξέρω η κατηγορία είναι ανταγωνιστική, αλλά έχω μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την ενημέρωση. Κοιτάζω πώς θα είμαστε εμείς όσο πιο καλά προετοιμασμένοι. Ωστόσο, ανυπομονώ για το νέο πρωτάθλημα και να δω τους νέους αντιπάλους και εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά. Ολοι είναι λογικό να θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

 

-Υπάρχει η σκέψη για μετά το μπάσκετ;

“Η σκέψη για ζωή μετά το μπάσκετ ακόμα δεν υπάρχει. Ισως είναι λάθος αυτό, αλλά ακόμα σκέφτομαι μόνο σαν αθλητής. Σαν παίκτης του μπάσκετ. Δεν θέλω κάτι άλλο να μου αποσπάσει την προσοχή από αυτό που κάνω και αγαπώ, ακόμη, με τον ίδιο ζήλο”.

 

-Ξεχωρίζεις μερικές από τις στιγμές της διαδρομής σου;

“Είναι πάρα πολλές οι στιγμές και οι καλές και οι κακές. Αυτές που θα αναγκαστώ να ξεχωρίσω είναι η πορεία με το Αιγάλεω ως την Α1. Και ο υποβιβασμός μετά. Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και ο υποβιβασμός στην Α2. Η στιγμή που βρέθηκα με το Ρέθυμνο στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μετά στην μάχη για την 3η θεση. Και τέλος, η άνοδος και η πτώση με τον Αρκαδικό. Θα άλλαζα αρκετά πράγματα, κυρίως την συμπεριφορά μου απέναντι σε ανθρώπους, θα διεκδικούσα περισσότερα και γενικά θα διόρθωνα τα λάθη μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…