Κεντρική Basket League Άρης “Να ηρεμήσει η κατάσταση, γίνεται πόλεμος!”

“Να ηρεμήσει η κατάσταση, γίνεται πόλεμος!”

laskaris k tzortzia

laskaris k tzortziaΔημόσια τοποθέτηση του Νίκου Λάσκαρη στο “Yellow Radio” το απόγευμα της Δευτέρας (18/9)… Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης τόνισε πως δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Δημήτρη Παπακυριάκη και έκανε παράπονα για διάφορα δημοσιεύματα που υπάρχουν εναντίον του. Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι μαζί με τον Παπακυριάκη. Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή. Ο Δημήτρης είναι φίλος. Και συνεχίζει μαζί μας όπως ήμασταν και πριν. Είπαμε πως όλοι μαζί προχωράμε για το καλό του Άρη. Δεν υπάρχουν διαφορές. Ο Δημήτρης είχε κάποιες διαφορετικές απόψεις από εμένα. Τις συζητήσαμε εκτενέστερα και σήμερα είναι στην συνέντευξη”.

Για το οικονομικό πρόβλημα τη ΚΑΕ: “Είχαμε πει πως πρώτα θα στήσουμε την ομάδα την φετινή για να παίξουμε αξιοπρεπές μπάσκετ. Θέλουμε μια ομάδα να είναι στην τετράδα και να παίξει αξιοπρεπές και στην Ευρώπη, αυτό είχαμε πει. Ακόμη στήνουμε την ομάδα. Εχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μετά από εκεί, θα ασχοληθούμε και με τα περσινά, δηλαδή τα οφειλόμενα. Με χορηγίες, βγαίνει η χρονιά.

Το σπόνσορινγκ έχει δύο κομμάτια, ένα είναι οι μεγάλοι σπόνσορες και υπάρχουν και οι πιο μικροί. Προσπαθώ να αποφύγω να μιλήσω για δημοσιογράφους… Μου μεταφέρουν πως γράφτηκε πως είμαι ανακόλουθος δηλώσεων, γράφτηκε στο pressaris.gr σε δύο κείμενα. Αυτός δεν υπογράφει αυτό που γράφει… Και τα δύο κείμενα αναφέρουν αυτό, πως είμαι ανακόλουθος. Δεν νομίζω πως ήμασταν στο δυσκολότερο σημείο της τελευταίας πενταετίας, όπως γράφτηκε. Οταν ήρθαμε εμείς, ήμασταν να πέσουμε κατηγορία. Στο τσακ γλιτώσουμε να πέσουμε τρίτη κατηγορία. Εγραψε αυτός ο δημοσιογράφος πως είμαι ανακόλουθος δηλώσεων για τις χορηγίες.

Για τα οικονομικά θα σας μιλήσει ο Παπακυριάκης. Για το σπόνσορινγκ να μιλήσω λίγο… Εχετε δει τι γράφεται… Εχουν μπει 5 εκ. ευρώ και το κάναμε αυτό για να βοηθήσουμε. Με την πρώτη δυσκολία, αντί να ακούσω ευχαριστώ, έχω πόλεμο. Αυτό δεν το δέχομαι. Υπήρχαν χρέη που δεν ήταν στα συμφωνημένα και γίνεται πόλεμος με κάποιες φαντασιώσεις. Ο ένας σπόνσορας τραβήχτηκε πίσω για το άρθρο 99, ήταν μια τράπεζα. Αυτός ο σπόνσορας από τους τρεις που υπήρχαν, έφυγε…

Ο δεύτερος έφυγε λόγω δημοσιευμάτων. Έχετε γράψει για σύλληψη, υπάρχει καταστροφολογία… Αυτό νομίζετε πως πουλάει; Οταν σου δείχνουν τα δημοσιεύματα, σου λένε ‘τι γίνεται εδώ;”. Τα σάιτ του Άρη τα έχουν γράψει αυτά… Ο ξένος βλέπει πως εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα… Αυτό που έχει γίνει, είναι πραξικόπημα. Δηλαδή αν είχαμε 1-2-3 εκ. ευρώ, θα μας χαλούσε; Επίσης, δεν έχουμε λάβει πρόταση από τον ΟΠΑΠ. Αυτό δεν ισχύει… Και δεν ξέρω τι λέει ο κάθε Χριστοφορίδης. Για τον τρίτο χορηγό, πιστεύω να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ως το τέλος του μήνα να έχουμε εξελίξεις. Είναι μια μεγάλη πολυεθνική. Αν δεν έρθει φέτος, μπορεί να έρθει του χρόνου. Αλλά νομίζω να τους πείσουμε για φέτος, ίσως με ένα πιο μικρό ποσό”.

Για τις πληρωμές προς το Δημόσιο: “Συγγνώμη αλλά πάντα οι πληρωμές γίνονται τελευταία στιγμή. Υπάρχουν και κάποιες προσαυξήσεις της Εφορίας την τελευταία στιγμή. Το ότι η ΚΑΕ ενημέρωσε για τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν, αυτό έγινε για κάποιον δημοσιογράφο που έγραφε πως δεν έγιναν πληρωμές. Κανένα θέμα δεν είχαμε ποτέ με το Δημόσιο”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Πρέπει να έχω ελεύθερα έσοδα για τον Άρη… Θέλω λίγο το ελεύθερο για να το καταφέρω αυτό. Θέλω να ηρεμήσει η κατάσταση, δεν καταλαβαίνω την καταστροφολογία. Μέσα Σεπτέμβρη δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Γίνεται κάτι παράλογο. Εχω εξηγήσει και στο Δ.Σ. και στον Ερασιτέχνη τι γίνεται και κάποιες χορηγίες που έχουμε σταντ μπάι. Αν δεν κλείσει ο τρίτος χορηγός, έχουμε άλλους δύο, πιο μικρούς. Εγώ δεν θα έλεγα να φύγει ο Λάσκαρης και να έρθει ο επόμενος… Δεν ξέρω τι να πω. Το να έρχεται ένας, να βάζει χρήματα και να φεύγει, δεν το καταλαβαίνω. Ο Άρης δεν είναι ασπίδα μου. Αν δεν υπήρχε ο Άρης, δεν θα είχα αυτό το νομικό πρόβλημα που έχω. Ηρθαν λόγω Αρη ενώ το πρόβλημα είναι στο εξωτερικό. Και δεν ακούω ένα ευχαριστώ… Δεν υπάρχει κίνδυνος για το άρθρο 99. Δεν σας αρέσει που βγάζουμε ανακοίνωση όταν πληρώνουμε… Τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν έχω σκοπό να φύγω. Αλλά δεν καταλαβαίνετε πως έτσι ωθείτε κάποιον να φύγει; Δηλαδή να ρίχνουμε πέτρες σε έναν που βάζει χρήματα; Κάνω παράπονα γιατί πληρώνω και τα ακούω από πάνω!”.

Για το γιατί η οικονομική κατάσταση οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο: “Εχουμε μια διοίκηση. Δεν είμαι μόνος… Αναθέσαμε σε ένα τιμ κάποια πράγματα. Αν δεν μπορεί, να μας ενημερώσει. Το Δ.Σ. πρέπει να καλύπτει τα συμφέροντα των μετόχων. Ο μεγαλομέτοχος έχει υποχρεώσεις ως μέτοχος, αλλά δεν την τρέχει αυτός την ομάδα μόνο. Θα καταφέρουμε να στήσουμε το μπραντ του Άρη, αυτό προσπαθούμε…

Με αυτά που γράφονται, κάποιοι τραβάνε την ομάδα σε σκοτεινά μέρη. Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Νιώθουμε πολύ μόνοι όμως… Οταν ζητήσαμε βοήθεια από τον κόσμο για τα διαρκείας, δεν είδαμε την στήριξη που θέλαμε. Συνεργάστηκα με όλο το Δ.Σ. αλλά η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Οταν εγώ είμαι οικονομικά εντάξει, έρχεται ο φίλαθλος και στηρίζει. Τώρα που έχω ανάγκη, μου γυρνάει την πλάτη και μου λέει ‘λύσε το και θα έρθω;’.

Το να κατηγορηθώ πως είπα κάτι που δεν έγινε, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν το έκανα επίτηδες. Βγήκα και είπα πως έκανα λάθος και είπα πως η νέα ομάδα θα στηθεί με βάση τις εισπράξεις και πως θα ασχοληθώ εγώ να φέρω χορηγίες. Εχουμε συμφωνίες αλλά θέλουμε κάτι το πιο μεγάλο… Αν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε δρόμο δίχως επιστροφή, τότε θα πάρουμε το πιο μικρό”.

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης είπε: 

Για την παραίτησή του και τα οικονομικά: “Καταρχάς όλη την εβδομάδα βλέποντας τα δημοσιεύματα -με τα οποία ο Νίκος έχει θέματα- εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ζητήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. οικονομικά δεδομένα και δόθηκαν. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα να την χαίρεται ο κόσμος και να στηρίζεται στα έσοδα. Τα έξοδα αυτή την στιγμή είναι 3.200.000 ευρώ που αφορούν την φετινή ομάδα που θα είναι στο 1.5 εκ. ευρώ μαζί με τα έξοδα και την Εφορία ενώ έχουμε και τις προσφυγές. Αν βρούμε αυτά τα χρήματα, ο Άρης θα αλλάξει σελίδα του χρόνου.

Το χρέος του Άρη, τα υπόλοιπα δηλαδή, δεν ξεπερνά τα 800.000 ευρώ. Ο Νίκος έχει βάλει πολλά χρήματα και είναι χρεωμένος με άλλα 3 εκ. ευρώ, αυτός κι ο αδελφός του. Είναι εδώ όμως… Εγώ του συμβουλεύω να φύγει, δηλαδή να φύγει από τον Άρη. Του κάνει κακό. Οταν λέω να φύγει, αυτός θέλει να είναι εδώ γιατί θέλει να βοηθήσει. Θέλει τον χρόνο του. Ο Άρης παράλληλα πρέπει να λειτουργεί. Ο Άρης φέτος στο τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να καλύψει το ποσό που είπα ή μεγάλο μέρος. Εχουμε 1.200.000 ευρώ δίχως χορηγίες για φανέλα. Μέχρι 25-26-27 του μήνα πρέπει να έχει κλείσει η χορηγία. Οργανώνεται το τμήμα μάρκετινγκ και είναι καλό αυτό. Εχει αρχίσει και δουλεύει. Αυτή την στιγμή λείπoυν 1.500.000 ευρώ, αυτό θα φέρει πρόβλημα αν δεν καλυφτεί. Ηδη δουλεύουμε όλοι για να καλυφτεί αυτό το ποσό, ή από τον Νίκο ή από άλλους επενδυτές. Θα πρέπει στον Νίκο εμείς να φέρνουμε προτάσεις. Εχουμε κάνει συζητήσεις από την Παρασκευή και μετά”.

Ο Λάσκαρης πήρε τον λόγο και ανέφερε (σ.σ. σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση δημοσιογράφος του pressaris.gr για το οποίο έκανε παράπονα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ): “Κανένας δεν θα χάσει τα χρήματά του. Αυτό που ζητάμε είναι να μας δώσετε τον χώρο για να τα καταφέρουμε”.

Ο Παπακυριάκης τόνισε: “Φαινόταν ανακολουθία όσα ειπώθηκαν, αλλά δεν ήταν. Με τις προσφυγές, θα πληρώσουμε περισσότερα από όσα οφείλουμε. Δεν θα χάσει κανείς τα χρήματά του. Είχαμε μια κακή χρονιά. Η πιάτσα χρειάζεται τον Άρη… Αν την φετινή χρονιά δεν τα καταφέρουμε, θα μιλάμε για όλεθρο. Οσοι ασχολούνται με τον Άρη, δεν πρέπει να κοιμούνται! Εγώ εργάζομαι για το χειρότερο σενάριο. Μακάρι ο Νίκος να τα καταφέρει.

Ο Νίκος είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει χρήματα. Καταλαβαίνω την αγωνία. Χρειάζεται να μην βγάζουμε τα μάτια μας. Μην δείχνουμε πως είμαστε χωρισμένοι. Οσοι ασχολούνται με τον Άρη, είναι άξιοι. Κάποιοι άνθρωποι, ο Μάνος (Λάσκαρης) και ο Λευτέρης (Αρβανίτης), παίζουν το κεφάλι τους. Το μάνατζμεντ της ομάδας ήδη μας το έχει δώσει ο Νίκος. Δεν περισσεύει κανείς, χρειαζόμαστε ενίσχυση από διάφορους ανθρώπους. Να καταλάβουμε πως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Εχει έρθει ο Γιαννάκης, έχει κλείσει τα αυτιά και έχει φτιάξει την ομάδα. Εχει δείξει τον δρόμο. Δεν έχει εμπλακεί σε καμιά κατάσταση διοικητική”.

Για το ότι λέγεται πως ο Γιαννάκης είναι στα… όριά του: “Ο Αρβανίτης, ο Νίκος και ο Μάνος μιλώντας με τον Παναγιώτη, δεν προκύπτει αυτό. Για εμάς υπάρχει μια πρόσθετη ευθύνη έχοντας τον Γιαννάκη”.

Ο Λάσκαρης υπογράμμισε στην συνέχεια: “Κάποια στιγμή θα γίνει αναδιάρθρωση του Δ.Σ. Είμαστε ανοιχτοί για επενδυτή. Εγιναν συζητήσεις για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Πολύς κόσμος διαβάζει άρθρα και νομίζει κάποια πράγματα για το κλίμα που υπάρχει. Το ότι αναφέρθηκα στο pressaris.gr, δεν αναφέρομαι στο σάιτ -έχω κάνει και like- αλλά για συγκεκριμένα κείμενά του. Πρέπει να λαμβάνουμε τον παλμό του κόσμου και να έχουμε μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο. Ενας τρόπος είναι η Α.Μ.Κ. προς το κοινό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο”.

Για την πρόταση Αρβανίτη (για την βοήθεια προς την ΚΑΕ) που δεν προχώρησε: “Μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Αρβανίτη. Ξέρω πως δεν προχώρησε”.

Για το ενδιαφέρον επενδυτή που ανέφερε ο Χριστοφορίδης: “Μίλησα μαζί του, μου μεταφέρθηκε προφορικά και ζήτησα να υπάρχει μια εξουσιοδότηση. Δεν μου μεταφέρθηκε το όνομα του επενδυτή. Μου είπε πως δεν μπορεί να πει το όνομα. Είμαι πάντα ανοιχτός για Α.Μ.Κ.. Γιατί όχι να έχει ρόλο κάποιος επενδυτής…”.

Για το αν οι μετοχές της ΚΑΕ είναι δεσμευμένες: “Δεν ήταν ποτέ δεσμευμένες”.

Ο Παπακυριάκης τόνισε για το θέμα επενδυτή: “Αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, οι μετοχές δεν είναι πρόβλημα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

Ο Παπακυριάκης τόνισε για το θέμα επενδυτή: “Αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, οι μετοχές δεν είναι πρόβλημα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

Ο Λάσκαρης συνεχίζοντας, είπε για το Παλέ: “Με μεγάλη έκπληξη ανακαλύψαμε πως η κυβέρνηση ζητά χρήματα για το Παλέ για τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη γιατί κάθε λίγο άλλαζε η διοίκηση του Παλέ. Μας ζητούσαν 200.000 ευρώ. Εχει πει το Υπουργείο πως θα βοηθήσει (για το θέμα της αδειοδότησης γιατί ο Άρης πρέπει να δηλώσει έδρα)”.

Για την δικαστική υπόθεση με τον Λετονό επιχειρηματία: “Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε λόγω Άρη… Έχουν οφέλη από αυτό που γίνεται. Δουλεύουμε για να βρούμε λύσεις. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό και δεν ήμουν προετοιμασμένος. Οταν υπάρχουν λογαριασμοί δεσμευμένοι, τα έσοδα δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις.

Ο Παπακυριάκης υπογράμμισε για το πρόβλημα με τον Λετονό: “Επειδή ακούω πότε τελειώνει αυτή η ιστορία. Αυτό δεν θα λήξει αύριο, ούτε μεθαύριο…”.

Για το ότι είχε δώσει συνέντευξη και είπε πως το ποσό των 60 εκ. ευρώ είναι μικρό γι’ αυτόν ενώ στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν χρήματα για τις τρέχουσες ανάγκες της ΚΑΕ, ο Λάσκαρης είπε: “Χρειάζομαι χώρο και οξυγόνο για να αναπνεύσω και να καλύψουμε τα υπόλοιπα που υπάρχουν. Δεν έχουμε πάρει πίσω, ότι θα πληρωθούν όλοι. Θα πρέπει λίγο να έχουμε τον χώρο…”.

Για το ότι η περιουσία του είναι δεσμευμένη και αν έχει τις οικονομικές δυνατότητες για τον Άρη: “Εννοείται… Θα έλεγα πως το τωρινό πρόβλημα, το οικονομικό, υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν μεγάλο. Το πρόβλημα αυτό δεν θα είναι για πολύ καιρό, δουλεύουμε γι’ αυτό. Εχουν βρεθεί λύσεις αλλά υπάρχουν και κάποια τεχνικά θέματα”.

Για το πότε σε γενικές γραμμές θα προκύψει λύση στο οικονομικό: “Για να με πείτε μετά ανακόλουθο (σ.σ. γέλια); Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Και ο αδελφός μου τα ακούει, που είναι στη Θεσσαλονίκη. Είναι σοβαρό το θέμα και θα το λύσουμε”.

Για τις προσφυγές και το πιθανό πρόβλημα με την FIBA: “Σίγουρα υπάρχουν αυτά τα νομικά. Θα τα αντιμετωπίσουμε ένα-ένα την ώρα εκείνη”.

O Παπακυριάκης είπε για τις προσφυγές: “Ηταν σίγουρα πως θα τις αντιμετωπίσουμε, τον Ιούλη δεν υπήρχαν χρήματα. Είμαστε σε επικοινωνία με μάνατζερ και περιμένουν για να μπούμε σε διαδικασία προσφυγών. Οι προσφυγές είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι που πρέπει να λυθεί και το ξέρουμε. Είναι απαράδεκτο ότι έχουν γίνει προσφυγές και πρέπει να βρούμε λύσεις.

Θέλω να πω για τα παιδιά που έβαλαν πλάτη με τα προβλήματα, είναι υψίστης σημασίας να πληρωθούν. Νομίζω το τηλεοπτικό θα υπογραφτεί. Αύριο στις 13.00 είναι το τελευταίο συμβούλιο. Εμείς έχουμε πει πως θέλουμε όσο μεγαλύτερο ποσό και αύριο θα εκτιμήσουμε την κατάσταση. Ή αύριο, ή τις επόμενες μέρες αυτό θα λυθεί. Και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν μπορώ να σκέφτομαι πως θα πάμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με μη πληρωμένη την ομάδα”.

Για τον Καββαδά: “Περιμένουμε σήμερα μια επαφή που έγινε για το θέμα του Παλέ. Επίσης, ήρθαμε σε επικοινωνία, ο Μάνος και ο κόουτς με τον Καββαδά. Θα φανεί τι θα γίνει με την απόφασή του”.

Για το αν “τρέξει” το θέμα Μπένσον αν δεν παραμείνει ο Καββαδάς: “Εμένα δεν μου έχει έρθει από την πλευρά του Παναγιώτη (Γιαννάκη) η οριστική απόφασή του. Εξαντλεί τις πιθανότητες για Καββαδά. Θα ήθελα να υπάρχουν χρήματα για να πάρουμε δυάρι αλλά ως τώρα νομίζω έχει γίνει υπέρβαση. Εγώ ήθελα τον Χρηστίδη και να έρθει ο Μήτογλου”.

Ο Λάσκαρης ανέφερε για το “Nick Galis Cup”: “Με όσα γίνονται, δεν μπορούσε να οργανωθεί. Και μην νομίζετε πως έρχονται κέρδη. Εμείς είχαμε μπει μέσα από αυτό…”.

Για το αν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, αν προκύψει επενδυτικό ενδιαφέρον: “Θα πράξουμε το καλύτερο για τον Άρη και αναλόγως το πλάνο του επενδυτή και την δύναμή του. Είμαι ανοιχτός για τα πάντα. Θέλω να πω πως εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εχουμε πόλεμο για νομικά θέματα. Να μην υπάρχει πόλεμος μεταξύ μας. Πρέπει να συνεργαστούμε.

Να έρθει ο κόσμος και να βοηθήσει. Αυτή η χρονιά θα είναι σημαντική. Και μετά θα επιστρέψουμε στο πλάνο πενταετίας. Είμαστε εδώ για τον Άρη και να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει όπως μπορεί. Και εμείς θα δούμε την Α.Μ.Κ. για να δούμε πώς θα γίνει αυτή προς το κοινό. Θέλουμε να ακούμε τον κόσμο και τους προβληματισμούς του. Δεν μου αρέσει να μιλάω για ‘θα’ αλλά θα πρέπει να δοθεί και ένα πλαίσιο για να ενημερώνεται ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε… Δεν θα μας εμποδίσει κανείς σε αυτό. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε”.

Χριστοφορίδης: “Δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς, δεσμευμένες οι μετοχές”

Ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης που μετέφερε στην πλευρά Λάσκαρη επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ, τόνισε στο “Yellow Radio” μετά το τέλος της συνέντευξης Λάσκαρη-Παπακυριάκη: “Δεν ζητήθηκε πληρεξούσιο. Ζητήθηκε συνάντηση του Λάσκαρη με τον επενδυτή. Ο μεγαλομέτοχος ήθελε να παραχωρήσει μικρό ποσοστό… Εχω ρήτρα εχεμύθειας, έχω πληρεξούσιο αλλά δεν θα πληρώνω αφού δεν μπορεί να τρέξει το θέμα. Η πρόταση έγινε Αύγουστο και απαντήθηκε αρνητικά. Δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς (του ενδιαφέροντος)… Δεν είπα στον Λάσκαρη πως η ομάδα θα πάει στη Γ’ Εθνική. Στην Β’ πάει μια ομάδα και όχι στην Γ”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Πήραμε αναβολές για τις 9 Οκτωβρίου, για τους Σίμτσακ και Γιάνκοβιτς. Την Τετάρτη έχουμε δικαστήριο για τον Κούβελα. Την άλλη εβδομάδα υπάρχει δικαστήριο με τον Δαμιανίδη, είναι κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΚΑΕ”.

Για το αν οι μετοχές της ΚΑΕ είναι δεσμευμένες: “Εχω απόφαση πως οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Και άλλη φορά το αρνήθηκαν από τον Άρη… Αν είμαι εγώ εχθρός του Άρη, να μου στείλουν στο γραφείο μου την απόφαση ανάκλησης και θα ζητήσω συγγνώμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …