Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με σύνθεση ανάγκης στην Αθήνα η ΤΣΣΚΑ

Με σύνθεση ανάγκης στην Αθήνα η ΤΣΣΚΑ

wiggins

wiggins

Το φετινό Ευρωμπάσκετ φαίνεται πως έχει επιρεάσει ιδιαίτερα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έφτασε στην Αθήνα και θα παραταχθεί με τον Δημήτρη Κατσίβελη και 6 παίκτες από την Β’ ομάδα, στο τουρνουά του Παναθηναϊκού.

Η “ομάδα του λαού” προσγειώθηκε στην χώρα μας το βράδυ της Τρίτης, όπου θα πραγματοποιήσει αρκετούς φιλικούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει  την ΑΕΚ (13/9), την Κύμη (15/9), τον Παναθηναϊκό (17/9) και το Λαύριο (19/9), ενώ στην συνέχεια θα βρεθεί στην Κροατία για το Zadar Tournament.

Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι αρκετά, αφού πολλοί παίκτες του αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην Αθήνα ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 14 παίκτες, με τον Δημήτρη Κατσίβελη να βρίσκεται μέσα σε αυτούς, αλλά και 6 νεαροί παίκτες που αγωνίζονται στην δεύτερη τη τάξη ομάδα.

Από την άλλη όμως μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα μπορούσε να μην έχει μαζί της και εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Οθέλο Χάντερ, Ουίλ Κλάιμπερν, Κάιλ Χάινς, Κόρι Χίγκινς και Βίκτορ Χριάπα. Επίσης στην χώρα μας θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες και οι Νάντο Ντε Κολό και Λέο Βέστερμαν, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τη Γαλλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…