Κεντρική Eurobasket “Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο”

“Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο”

Η Εθνική Ελλάδος παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών κόντρα στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της “γαλανόλευκης”, ενώ τόνισε πως η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει εάν ήταν πιο προσεκτική στα κρίσιμα σημεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

“Περιμέναμε πιο συγκεντρωμένη και καλύτερη Γαλλία, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε όπως θέλαμε και αυτό στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε. Δεν παίξαμε σκληρά στο πρώτο ημίχρονο και μετά γίναμε καλύτεροι. Σε παιχνίδια σαν κι αυτά όταν αφήνεις τις προσωπικότητες να νιώσουν άνετα θα έχεις πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα. Ήμασταν πιο επιθετικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν πιο ήρεμοι και πιο προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία. Θα ήθελα να πω ότι οι νέοι κανονισμοί αλλάζουν από τον Οκτώβριο όχι τώρα. Έγιναν δύο φορές βήματα από Ντιαό και Φουρνιέ. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ημίχρονο και να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο και το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε πιο σκληρά και πιο συγκεντρωμένα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Με Νούρκιτς στα παράθυρα η Βοσνία!

Με όλα τα βαριά χαρτιά της θα αγωνιστεί η Βοσνία στα προκριματικά του Νοεμβρίου για το Ευρ…