Κεντρική Eurobasket Μάρκανεν: “Να συνεχίσουμε έτσι και κόντρα στην Ελλάδα”

Μάρκανεν: “Να συνεχίσουμε έτσι και κόντρα στην Ελλάδα”

markkanen finlandia polonia

markkanen finlandia polonia

Η θαυμαστή πορεία του Λάουρι Μάρκανεν στο φετινό Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ο 20χρονος σταρ έχει “κλέψει” την καρδιά απάντων των φίλων του αθλήματος! Με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και δύο ιδιαίτερα κρίσιμες φάσεις στην κανονική διάρκεια και την 1η παράταση αντίστοιχα, ο φόργουορντ των Μπουλς ήταν μακράν ο MVP της αναμέτρησης εναντίον της Πολωνίας, με τον ίδιο να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη φάση που κάρφωσε, ισοφαρίζοντας το ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=5h_jyUvRlus

“Ήμουν αποφασισμένος να πάω προς το καλάθι. Δεν σκεφτόμουν κάτι. Ήξερα πώς είχε η κατάσταση και πως ήμασταν πίσω στο σκορ με 2 πόντους και έτσι έπρεπε να δράσω γρήγορα”, ήταν τα λόγια του Μάρκανεν, ο οποίος καθησύχασε το κοινό, σχετικά με τη φάση που τραυματίστηκε στο ματς με τη Σλοβενία: “Αισθάνθηκα πολύ καλά, πέρασε ο πόνος λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Σλοβενία”.

Τέλος, ο Μάρκανεν μίλησε και για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς εναντίον της Ελλάδας (20:00): “Πετύχαμε κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής. Προετοιμαζόμαστε όλη μας τη ζωή για τέτοιες στιγμές και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και την Τρίτη κόντρα στην Εθνική Ελλάδος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…