Κεντρική Eurobasket Λάβρος ο Μεσίνα κατά των παικτών του!

Λάβρος ο Μεσίνα κατά των παικτών του!

ettore messina italia

ettore messina italia

Η Εθνική Ιταλίας έπεσε στο “καναβάτσο” εναντίον της Γερμανίας, χάνοντας οριστικά το “τρένο” των δύο πρώτων θέσεων στον Β’Όμιλο. Κινδυνεύει, μάλιστα, να “βυθιστεί” και στην 4η θέση, σε περίπτωση που ηττηθεί από τη Γεωργία στη σημερινή, τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έδειξε ότι είναι άμεσα εξαρτημένη από το τρίποντο, με το ποσοστό της να φθάνει μετά βίας το 27.1% (7/29) και η συνολική εικόνα δεν ήταν αντιπροσωπευτική της δύναμής της, με τον κόουτς των Ιταλών να “εκρήγνυται” στη συνέντευξη τύπου.

“Σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Χάσαμε και το αξίζαμε! Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ποιο ήταν το πιο ωραίο πράγματα στο παρκέ; Οι τσιρλίντερς!”, τόνισε ο Μεσίνα με μπόλικη δόση σαρκασμού.

Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να ρίξει τους τόνους, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά: “Παίξαμε χωρίς πάθος. Δεν ήμασταν πειθαρχημένοι και υπήρχε μία αδικαιολόγητη βιασύνη. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και να δω τι θα γίνει. Πρέπει να τους βοηθήσω να ηρεμήσουν γιατί είναι όλοι σε έντονη πίεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…