Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια του Προμηθέα

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια του Προμηθέα

promitheas patrwn 1

promitheas patrwn 1

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι προ των πυλών και οι άνθρωποι του Προμηθέας ξεκίνησαν ήδη την διάθεση των εισιτηρίων, για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλό το Λαύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας μπροστά στο κοινό του απέναντι στο Λαύριο, στην νοκ άουτ αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10:00-20:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Βέβαια, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (που συνεχίζουν να διατίθενται) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με την επίδειξη της κάρτας τους τόσο το σημαντικό αυτό παιχνίδι, όπως και, φυσικά, όλους τους εντός έδρας αγώνες της STOIXIMAN.GR Basket League

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…