Κεντρική Eurobasket “Κρίμα να ακούγονται κακές κουβέντες”

“Κρίμα να ακούγονται κακές κουβέντες”

kostas sloukas ellada slovenia

kostas sloukas ellada slovenia

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Σλοβενία, αλλά η προσπάθεια του δεν ήταν αρκετή. Ο Έλληνας γκαρντ μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι κρίμα να λέγονται κακές κουβέντες για τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είναι κρίμα γιατί η “σφαλιάρα” από τη Γαλλία μας έδωσε κίνητρο. Ελέγξαμε για τριάντα λεπτά το παιχνίδι όπως έπρεπε και κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεχτήκαμε 78 πόντους, ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά από αυτό χάσαμε στο τέλος, από την άμυνα”.

Για το τι βελτίωσε η Εθνική: “Τους κόψαμε το εύκολο καλάθι και τον αιφνιδιασμό. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Τους ρίξαμε στο σκορ, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε από την άμυνα. Η ομάδα συνεχίζει. Το τουρνουά είναι μεγάλο. Στόχος η νίκη με τη Φινλανδία για να περάσουμε και θα δούμε”.

Για το τι φρενάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: “Επιθυμητό είναι να νικάς. Είτε παίζεις καλά είτε όχι πρέπει να νικάς. Αυτό μετράει. Στο τελευταίο πεντάλεπτο δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Ήταν προτιμότερο να δεχτούμε σουτ από μακριά, παρά λέι απ. Φταίμε όλοι, δεν ρίχνω ευθύνες. Η ομάδα συνεχίζει, έδειξε καλά σημάδια νοοτροπίας. Πλέον είναι πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια”.

Για τη νοοτροπία της ομάδας: “Είναι δώδεκα παιδιά εδώ που αγαπάνε την Ελλάδα και το εθνόσημο. Παλεύουν βάζοντας σε κίνδυνο τα χέρια τους και τα πόδια τους. Είναι κρίμα να λένε κακές κουβέντες. Υπάρχει 100% στήριξη και πολύ καλό κλίμα παρά την παραφιλολογία. Πάμε όλοι ενωμένοι για νίκη με τη Φινλανδία για να φτάσουμε όπου μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…