Κεντρική NBA Κορόιδεψε τον Αλ Χόρφορντ ο Αϊζέια Τόμας! (pic)
NBA

Κορόιδεψε τον Αλ Χόρφορντ ο Αϊζέια Τόμας! (pic)

al horford isaiah thomas celtics

al horford isaiah thomas celtics

Μπορεί ο Αϊζέια Τόμας να έχει αποχωρήσει από τους Μπόστον Σέλτικς αλλά ξέρει… πολλά πράγματα για αυτούς, δεδομένου ότι υπηρέτησε την ομάδα επί 2.5 σεζόν. Ο βραχύσωμος σούπερ-σταρ έχει μετακομίσει στην απέναντι δύναμη της Ανατολής, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να πειράξει τους παλιούς συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον Αλ Χόρφορντ.

Ο Χόρφορντ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instαgram κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τον Τόμας να πηγαίνει στα σχόλια και να στηλιτεύει το… προβλέψιμο παιχνίδι του.

“Θα πας προς τα αριστερά, θα γυρίσεις προς τα δεξιά και θα σουτάρεις χουκ με ταμπλό. Έχω διαβάσει το scouting report!”, ήταν το μήνυμα του Τόμας. Μένει να φανεί αν στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο θα λάβει χώρα την 1η μέρα της σεζόν (17 Οκτωβρίου) ο Χόρφορντ θα έχει αλλάξει την κίνησή του!

https://twitter.com/CelticsDirect/status/908462203967336448?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.csnne.com%2Fboston-celtics%2Fisaiah-thomas-jokes-about-having-scouting-report-boston-celtics-al-horford

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…