Κεντρική Basket League Κι ο Τσάπας στη μέση!

Κι ο Τσάπας στη μέση!

tsapas

Την προσεχή Κυριακή (1/10), ο Βαγγέλης Τσάπας θα βιώσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ο Ιωνικός Νικαίας θα αντιμετωπίσει τον ΓΣΛ Φάρο στο κλειστό του Πλάτωνα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ισχυρό παράγοντα να βρίσκεται στη… μέση! Ο λόγος;

Το νέο δημιούργημα του (Ιωνικός) θα συγκρουστεί με τη μεγάλη του αγάπη τον Φάρο, την ομάδα που κατάφερε να ανεβάσει από τα τοπικά πρωταθλήματα στα μεγάλα σαλόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι oι μισοί (και περισσότεροι) παίκτες του Ιωνικού φόρεσαν τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου την περασμένη σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Basket League.

Ο Βαγγέλης Τσάπας θα αισθανθεί σίγουρα περίεργα, αλλά και ταυτόχρονα όμορφα, μιας και θα δει την πρώην και την νυν ομάδα που δραστηριοποιείται  να συγκρούονται με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Ολυμπιακό! Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα. Ο ισχυρός παράγοντας γνωρίζει καλά τα μυστικά της επιτυχίας. Το έδειξε στον Φάρο Κερατσινίου και το αποδεικνύει καθημερινά στον Ιωνικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…