Κεντρική NBA Και ο Μάικλ Τζόρνταν εναντίον του Τραμπ!
NBA

Και ο Μάικλ Τζόρνταν εναντίον του Τραμπ!

micahel jordan hornets

micahel jordan hornets

Ο κόσμος του αθλητισμού στις ΗΠΑ έχει έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τον Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Τόσο το NFL, όσο και το NBA έχει στραφεί εναντίον του, με το περιστατικό που αφορά στον Κόλιν Κάπερνικ και τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ αλλά και με την ακύρωση της πρόσκλησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στον Λευκό Οίκο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Πάμπολλοι φορείς του NBA έχουν μιλήσει ανοικτά για το θέμα και ήρθε, πλέον η ώρα και για τον Μάικλ Τζόρνταν, ώστε να εκφράσει τη γνώμη του. Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς αναφέρθηκε, σε επίσημη δήλωσή του, στα ιδανικά της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τζόρνταν, σύμφωνα με τη Charlotte Observer: “Ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα, πάνω στα οποία στηρίζεται η χώρα, είναι η ελευθερία του λόγου κι έχουμε μια μακρά παράδοση ειρηνικών, μη βίαιων διαμαρτυριών. Αυτοί που ασκούν το δικαίωμα να εκφραστούν ειρηνικά δεν πρέπει να δαιμονοποιηθούν ή να εξοστρακιστούν”.

“Σε μια περίοδο που ο διχασμός και το μίσος στη χώρα είναι αυξημένα, πρέπει να ψάχνουμε τρόπους, ώστε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον”.

“Υποστηρίζω τον Κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, το NBA, τους παίκτες και όλους όσους επιθυμούν να ασκούν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…