Κεντρική Elite League Και εγένετο… Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Και εγένετο… Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

karditsa sima 2

Νέο σήμα και νέο όνομα θα έχει τη νέα χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. και πλέον θα ονομάζεται Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“O Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας και η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., μια εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., στηρίζει τον Α.Σ.Κ. από το 2015 και αποδείχθηκε… το γούρι της ομάδας μας, η οποία σε αυτά τα δυο χρόνια κατέκτησε ισάριθμες ανόδους. Πλέον, η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. γίνεται ο μεγάλος αρωγός στην προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας και τον ενισχύει ενόψει της νέας μεγάλης πρόκλησης, τη συμμετοχή της ομάδας μας -για πρώτη φορά στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής μας- στο πρωτάθλημα ανδρών της Α2 Εθνικής.

Η μεγάλη συνεργασία του Α.Σ.Καρδίτσας με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. αναδεικνύει τα ιδεώδη του αθλητισμού, την ομαδική προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστικότητα και ταυτόχρονα, προβάλλει τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής του ανθρώπου, που αντλεί δύναμη και ευεξία από όσα απλόχερα μας προσφέρει η φύση, όπως είναι το ελληνικό μέλι.

Από το 1928, η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας, με το πιο διάσημο προϊόν της, το Μέλι ΑΤΤΙΚΗ να δεσπόζει στις προτιμήσεις της ελληνικής οικογένειας. Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας, περιλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ελληνικού μελιού, ελληνικό βασιλικό πολτό και ελληνική γύρη, χαλβά μόνο με ελληνικό μέλι χωρίς καθόλου ζάχαρη και χαλβά κλασσικό, υποβρύχιο, μαρμελάδες και λουκούμια. Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση και την καθημερινή φροντίδα, με τις σύγχρονες διεθνείς μεθόδους διασφάλισης ποιότητας, έχοντας λάβει δεκάδες βραβεία και διεθνείς διακρίσεις για τα προϊόντα της, που εξάγονται σε 40 χώρες και αναγνωρίζονται σε πέντε ηπείρους, ως κορυφαία ελληνικά προϊόντα.

Η διοίκηση, τα μέλη, οι αθλητές και προπονητές του Α.Σ.Καρδίτσας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Πίττα για τη συνεργασία, που δίνει στην ομάδα μας νέο όνομα, νέα δυναμική και τροφοδοτεί ένα μεγάλο όραμα για τον αθλητισμό και την κοινωνία της Καρδίτσας.

Μαζί, ακόμη πιο ψηλά Μέλι Αττική – Meli Attiki”.

karditsa sima 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…