Κεντρική Elite League Καταγγέλλει επίθεση οπαδού του Εθνικού στον Τότσιο ο Ηρακλής!

Καταγγέλλει επίθεση οπαδού του Εθνικού στον Τότσιο ο Ηρακλής!

iraklis 1

iraklis 1

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο Κωνσταντίνος Τότσιος δέχθηκε επίθεση από οπαδό του Εθνικού στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Θεσσαλονικείς καταγγέλλουν τη διοίκηση των Πειραιωτών για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να τηρήσει τους κανόνες φιλοξενίας, εκφράζοντας την πίστη τους ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί.

Η ανακοίνωση:
“Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο αθλητής Κωνσταντίνος Τότσιος από “φίλαθλο” του Εθνικού, στον μεταξύ μας σημερινό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησης του γηπεδούχου σωματείου που δεν μπόρεσε να τηρήσει τους απλούς κανόνες φιλοξενίας, τόσο έναντι της αποστολής μας, όσο και των φιλάθλων του αγώνα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, αλλά και συγγενείς αθλητών μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί από το ιστορικό σωματείο του Εθνικού Πειραιώς, το οποίο σεβόμαστε για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανεχθούμε και να κατανοήσουμε τέτοια συμπεριφορά, όπως η σημερινή…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…